Η Britney Spears κατά των γονιών της: «Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση»

«Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου»

Έχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες από όταν έληξε η δικαστική κηδεμονία στην οποία βρισκόταν η Britney Spears, και καθιστούσε τον πατέρα της υπεύθυνο για τη διαχείριση της ζωής της. Οι περιορισμοί και τα παιχνίδια μυαλού/χειραγώγηση που έκαναν οι γονείς της στη Spears φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν από την ίδια, η οποία κατά καιρούς προχωρά σε νέες αποκαλύψεις.

Σε κατάθεσή της στο δικαστήριο, η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί ότι ο πατέρας της δεν της επέτρεπε να βγάλει το σπιράλ της, να παντρευτεί ή να αποκτήσει παιδί, να οδηγεί ή να μειώσει τις επισκέψεις της στην ψυχολόγο. Επιπλέον, είχε αναφέρει πως ο ίδιος δε θα μπορούσε να σκεφτεί ένα σχέδιο σαν τη δικαστική κηδεμονία που τέθηκε η Spears έπειτα από τη δημόσια ψυχολογική της κατάρρευση, τονίζοντας ότι ο εγκέφαλος πίσω από την όλη επιχείρηση ψυχικής και οικονομικής της «αφαίμαξης» ήταν η μητέρα της.

Με ένα νέο ηχητικό βίντεο στο Instagram, που σβήστηκε σε λίγα λεπτά, η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως οι γονείς της την πήγαιναν συχνά για εξετάσεις σε μαγνητικό τομογράφο, κάνοντάς την να πιστεύει ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου. «Λυπάμαι που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο.  Πάνε μόλις δέκα μήνες αφότου έληξε η κηδεμονία. Σε κανέναν δεν θα ευχόμουν τέτοιο πόνο. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου. Θα είναι δύσκολο για μένα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου». ανέφερε αρχικά η Spears.

«Όσο για την μητέρα και τον πατέρα μου που έκρυβαν τον καφέ στο σπίτι για να μην ξυπνήσω και να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν… Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Αξίζει να αναφερθεί πως με το κίνημα #FreeBritney και έπειτα από την αποδέσμευσή της από την υποχρεωτική κηδεμονία της, η Spears έχει περάσει στην αντεπίθεση για πολλά μέτωπα της ζωής της. Πρόσφατα μάλιστα, μετά την άρνηση των παιδιών της να παρευρεθούν στο γάμο της επειδή δεν κάλεσε τους γονείς της, και αφού την κατηγόρησαν σε συνέντευξη οτι ήταν απούσα από την καθημερινότητά τους η ίδια απάντησε με αιχμές προς την διαπαιδαγώγηση του πρώην συζύγου της που έχει λάβει την κηδεμονία.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως ο Kevin Federline δεν έχει δουλέψει τα τελευταία 15 χρόνια επειδή ζει από τα χρήματα που δίνει η ίδια για τα παιδιά αλλά και ότι οι γιοι της ως έφηβοι βολεύονται να ζουν μαζί του, καθώς η χρήση ναρκωτικών που κάνει τους παρέχει ελευθερία κινήσεων.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed