Το body shaming της Britney Spears στην Christina Aguilera και η απολογία που ακολούθησε

«Αν θες να φαίνεσαι αδύνατος, κάνε παρέα με χοντρούς»

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπήκε η Britney Spears έπειτα από μία ανάρτηση στο Instagram σχετικά με την αυτοπεποίθηση που θα είχε αποκτήσει αυτά τα χρόνια αν είχε χορευτές με παραπάνω κιλά από αυτή, όπως κάνει η Christina Aguilera. Έπειτα από την ανάρτηση με το bodyshaming η Aguilera έκανε unfollow τη Spears στο Instargam.

Η διαμάχη ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες κρατά για τουλάχιστον δύο δεκαετίες, από την περίοδο που και οι δύο είχαν κάνει το πέρασμά τους από το Mickey Mouse Club. Τα Μέσα εκείνη την περίοδο είχαν την τάση να συγκρίνουν και να αντιπαραθέτουν τις δύο τραγουδίστριες που είχαν αποτελέσει τεράστια pop icons στα τέλη του ’90 και αρχές του 2000.

Τα πράγματα φαινόταν πως είχαν σχετικά εξομαλυνθεί, έπειτα από την κοινή τους εμφάνιση με την Madonna στα MTV VMA του 2003. Επιπλέον η Aguilera είχε κάνει ένα tweet υποστήριξης προς τη Spears αναφορικά με το κίνημα #FreeBritney, που αφορούσε το τέλος της δικαστικής κηδεμονίας της που είχε λάβει ο πατέρας της.

Τα δεδομένα ωστόσο δείχνουν να είναι διαφορετικά, όπως απέδειξε το Instagram post της Spears στο οποίο ανέφερε: «Αν είχα τις χορεύτριες της Christina Aguilera θα φαινόμουν εξαιρετικά λεπτή. Θέλω να πω γιατί να μην το συζητήσω; Δεν νομίζετε ότι η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν κάπως καλύτερη αν μπορούσα να επιλέξω πού μένω, που τρώω, ποιον παίρνω τηλέφωνο, με ποιον κάνω ραντεβού και ποιος ήταν στη σκηνή μαζί μου; Είναι δύσκολο μερικές φορές να βλέπω πόσα από την γυναικεία μου ηλικία θα αφαιρούνταν από εκείνη την εποχή. Τέλος πάντων… Θα είμαι εδώ και θα συζητάω για πράγματα που οι άνθρωποι αποφεύγουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά την Aguilera, η οποία έπειτα από το bodyshaming έκανε unfollow τη Spears στο Instargam. Το Entertainment Weekly επιβεβαίωσε μέσω μιας πηγής κοντά στην κατάσταση ότι η Aguilera έκανε την κίνηση τη Δευτέρα, έπειτα από την ανάρτηση που ντρόπιασε την ίδια και τους χορευτές της για το μέγεθος του σώματός τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγες ώρες αργότερα η Spears επέστρεψε στο Instagram με ένα μήνυμα απολογία προς τη συνάδελφό της. Στο συγκεκριμένο post επισημαίνει μεταξύ άλλων πως «Σε καμία περίπτωση δεν έκανα κριτική για το όμορφο σώμα της Christina», ότι την εμπνέει ως καλλιτέχνης, πως προσπαθεί να μην είναι επικριτική στη ζωή της και ότι «Ποτέ δεν θα ντρόπιαζα σκοπίμως κανέναν επειδή ξέρω πώς είναι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed