Big Brother- Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο ΟΚ: Η προσωπική της ζωή, η πολιτική και η πρόταση γάμου

Χειμαρρώδης στη νέα συνέντευξη η μεγάλη νικήτρια

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για όλα στο ΟΚ! και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το παρελθόν, το μέλλον, την πολιτική αλλά και στον Πυργίδη.

Για την πολιτική: «Αποφάσισα το 2014 να κατέβω στις εκλογές ως δημοτική σύμβουλος. Εκεί είδα ότι για να ασχοληθεί ένα νέο παιδί με τα κοινά θα πρέπει να του δοθεί το κατάλληλο βήμα, ώστε να τον γνωρίσει ο κόσμος και να τον εμπιστευτεί. Επειδή δεν προέρχομαι από κανένα τζάκι, αλλά από μια μικρομεσαία οικογένεια που με πολύ αγώνα και θυσίες κατάφερε να ζει αξιοπρεπώς, ήθελα μέσω της τηλεόρασης να με γνωρίσει ο κόσμος, να δει τον χαρακτήρα μου και τις αξίες μου και, αν του αρέσει αυτό που βλέπει, να με ψηφίσει. Διότι αυτό που γίνεται, που ψηφίζουμε κάποιον επειδή είναι γνωστός του γνωστού ή γείτονάς μας και όχι απαραίτητα επειδή το αξίζει, εμένα δεν μου αρέσει. Μπορεί να γίνω αντιδήμαρχος, να γίνω βουλευτής ή ακόμα και υπουργός. Δεν θα καθορίσει ο τίτλος τη δουλειά που θα κάνω. Κοινή συνισταμένη σε όλα αυτά είναι η αγάπη για τους ανθρώπους».

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας για την Άννα Μαρία; «Θέλω ο άντρας να με προσεγγίζει με όμορφο και ευγενικό τρόπο και να μη μου πει “πάμε για ποτό μετά τις 12.00”. Μα, πώς θα μιλήσω με τον άλλο, όταν πάμε σε ένα μπαρ ή ένα κλαμπ που έχει δυνατή μουσική; Θέλω να μπορώ να δω τον άλλο στα μάτια, να ακούσω αυτά που έχει να μου πει. Δεν με ενδιαφέρει η βιτρίνα, αν είναι όμορφος ή όχι. Διότι η βιτρίνα είναι από τζάμι και μπορεί να του δώσεις μία και να σπάσει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο εσωτερικός κόσμος του άλλου. Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου, που μετά από τόσα χρόνια γάμου εξακολουθεί να ζηλεύει με ωραίο τρόπο τη μητέρα μου. Υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους και είναι σαν ένα. Αυτό θα ήθελα κι εγώ από τον σύντροφό μου: να είναι ευγενικός, ευαίσθητος, να έχει χιούμορ και, το κυριότερο, να μην έχει εγωισμό, αλλά περηφάνια.
Με χαλάει να ξέρω ότι ο άλλος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Θέλω να νοιάζεται για τον διπλανό του, ακόμα κι αν δεν τον ξέρει, όπως κάνω κι εγώ».

Τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική της ζωή; Τελικά έγινε κάτι με τον Δημήτρη Πυργίδη; Γιατί στη «γραμμή ζωής» δεν αναφέρθηκε σε κάποια σχέση της; «Οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν πάντα μακροχρόνιες και διήρκεσαν από δύο έως πέντε χρόνια, που ήταν η μεγαλύτερη. Αυτοί οι άνθρωποι έφτιαξαν τη ζωή τους και από σεβασμό δεν ήθελα να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να έχεις έναν συνοδοιπόρο στη ζωή σου. Είμαι ευγνώμων για τις σχέσεις που είχα, γιατί οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου με έκαναν συναισθηματικά να νιώσω βασίλισσα».

«Το μεγάλο μου σφάλμα είναι ότι ενώ ζω στο 2021 ψάχνω έναν σύντροφο που να έχεις τις αξίες που είχαν οι άντρες το 1930. Οπότε δεν είναι εύκολο να τον βρω. Καταρχάς, θα ήθελα να είναι μεγαλύτερός μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα με έναν άντρα που να είναι έστω και λίγο μικρότερός μου. Και θα ήθελα όταν τον δω πρώτη φορά να κεραυνοβοληθώ. Πιστεύω πολύ στον κεραυνοβόλο έρωτα και να ξέρεις ότι στις σχέσεις που είχα στη ζωή μου έτσι έγινε. Με το που τους είδα, κεραυνοβολήθηκα».

Για τον Πυργίδη: «Σίγουρα πρόκειται για έναν όμορφο άντρα, αλλά δεν τον ερωτεύτηκα. Και του το είχα πει και του ίδιου, παρόλο που το είχε δέσει σχοινί κορδόνι και έλεγε ότι “η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη μαζί μου”, ότι ουδέποτε είχα τέτοια αισθήματα για εκείνον».

Για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί: «Σε μία σχέση μου ο σύντροφός μου μου είχε ζητήσει να με παντρευτεί. Όμως η πρόταση γάμου έγινε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα, όπου οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν».

«Πιστεύω ότι ο επόμενος άντρας που θα έρθει στη ζωή μου θα είναι ο ένας και ο μοναδικός. Κανένας άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένος για να είναι μόνος του. Μέχρι και τα περιστέρια πηγαίνουν δυο δυο».

Τι βλέπει για το μέλλον της; «Το 2021 με έχω δει να παντρεύομαι και να κάνω οικογένεια. Με έχω δει να φτιάχνω το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον συνοδοιπόρο μου και να οραματιζόμαστε μαζί το μέλλον. Και να ξέρεις πως ό,τι νιώθω γίνεται. Εύχομαι το 2021 ο καλός Θεός να μου φέρει αυτό τον άνθρωπο, να τον ερωτευτώ κεραυνοβόλα και να με ερωτευτεί κι αυτός και να αποκτήσουμε τα παιδάκια μας, όπως τόσοι ευλογημένοι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed