Η Beyonce δωρίζει 6 εκατομμύρια δολάρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η γνωστή pop star κάνει την δική της κίνηση αγάπης και δωρίζει 6 εκατομμύρια δολάρια σε εγκαταστάσεις και τράπεζες τροφίμων στην Αμερική για την καταπολέμηση του COVID-19.

H φιλανθρωπική οργάνωση BeyGOOD σε συνεργασία με τον CEO του Twitter αποφάσισαν να κάνουν δωρεά μαμούθ σε πολλά ιδρύματα όπως το United Memorial Medical Center (ιδιαίτερα στη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ), το United Memorial Medical Center, το Bread of Life, το Mathew 25 και άλλα.

Η δωρεά της star, ωστόσο, επικεντρώνεται σε κοινότητες σε μητροπόλεις που έχουν πληγεί ιδιαίτερα ενώ η ίδια λέει χαρακτηριστικά «Στις μεγάλες πόλεις μας, οι Αφροαμερικανοί απαρτίζουν έναν δυσανάλογο αριθμό εργαζομένων στα απαραίτητα για αυτήν την περίοδο επαγγέλματα και θα χρειαστούν ψυχική υποστήριξη και προσωπική φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων τεστ για τον κορωνοϊό και ιατρικών υπηρεσιών και τροφίμων, τόσο κατά τη διάρκεια της κρίσης όσο και μετά από αυτήν».

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed