O Ben Affleck έφυγε και η JLO συνέχισε τον μήνα του μέλιτος

Εκείνος αναχώρησε για Αμερική αφήνοντας τη λατίνα σταρ να συνεχίσει χωρίς την παρουσία του το ταξίδι της

Ο μήνας του μέλιτος ολοκληρώθηκε για τον Ben Affleck αλλά όχι για τη Jennifer Lopez. Εκείνος αναχώρησε από το Παρίσι αλλά εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Affleck εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στην Καλιφόρνια για επαγγελματικούς λόγους, καθώς επιστρέφει ως Batman στο «Aquaman 2», όπως ανακοίνωσε και ο Jason Momoa μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Από την άλλη, η Lopez συνέχισε τα ταξίδια στην Ευρώπη και απαθανατίστηκε στο Κάπρι της Ιταλίας με την κόρη της, Emme Maribel Muñiz.

Περισσότερα για το ταξίδι του ζευγαριού στο Παρίσι θα δεις εδώ.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed