Άρης Σοϊλέδης: Αποκάλυψε το σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα ενάντια στον Σάκη Κατσούλη

«Στο είπα πριν πας, ότι θα προσπαθήσουν να σε αποδομήσουν και να σε τρελάνουν» – Τα σχόλια για το All Star και σε ποια ομάδα θα (ήθελε να) μπει

Έντονη φαίνεται να είναι η διαμάχη ανάμεσα σε κάποιους παίκτες της ομάδας των “Διασήμων” του Survivor All Star προς τον Σάκη Κατσούλη, γεγονός που ο Άρης Σοϊλέδης το αποδίδει σε ένα σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα.

Όπως έχει γίνει γνωστό και μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα, στην ομάδα των “Κόκκινων” ο Μαρτίκας έχει έρθει κοντά με τους Νίκο Μπάρτζη, Στάθη Σχίζα και Κώστα Παπαδόπουλο, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιωθεί από τα αρκετά κοινά πλάνα τους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και τις κοινές απόψεις που εκφράζουν. Μία από αυτές ήταν και η άποψη για τη συνάντηση, μεταξύ άλλων, του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, και η επίθεση που δέχτηκε ο πρώην νικητής του Survivor από τον Μπάρτζη.

Σύμφωνα με τον Σοϊλέδη αυτή η επίθεση στο Συμβούλιο του Νησιού αποδίδεται στην τακτική που ακολουθεί ο Σπύρος Μαρτίκας, για το οποίο ο πρώην φιναλίστ είχε προειδοποιήσει τον Κατσούλη. «Στο είπα πριν πας, ότι θα προσπαθήσουν να σε αποδομήσουν και να σε τρελάνουν. Γιατί τα έζησα πέρσι. Προσπαθούν οι Μαρτίκας και Μπάρτζης, επειδή είσαι δυνατός αγωνιστικά, να σου κάνουν κακό ως προς τον κόσμο για να επωφεληθούν οι φίλοι τους, οι ανύπαρκτοι από πίσω. Είναι σχέδια που τα έχω ακούσει με τα αφτιά μου αυτά. Τακτική Μαρτίκα, να διαβάλει τους δυνατούς αγωνιστικά. Έλα σας παρακαλώ» αναφέρει ο Σοϊλέδης σε tweet του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η επίθεση του Μπάρζτη προς τον πρώην νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, έγινε στο επόμενο συμβούλιο από την αρχική αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τη συνάντηση ζευγαριών σε καλύβα μέσα στο δάσος του Άγιου Δομίνικου. «Θυμάμαι στο προηγούμενο παιχνίδι που ήμασταν παρέα, ξεκινούσαμε, φεύγαμε από το συμβούλιο και με φώναζε ξεφτίλα. Μου έλεγε ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου, γινόντουσαν πολλά τέτοια πράγματα» ανέφερε αρχικά ο Μπάρτζης και σημείωσε πως «Δεν έχω κάτι με τον Σάκη. Εμμονικός δεν είμαι. Δεν υπάρχει τίποτα ανυπόστατο, εγώ σε κοιτάω στα μάτια και στο λέω ότι εσύ με έλεγες ξεφτίλα κι υπάρχουν κι άλλα άτομα εδώ που το ξέρουν. Σε κοιτάω και στο λέω και δεν ντρέπομαι».

Σε αυτή τη συζήτηση μέρος πήρε και η Ρουμελιώτη που αποκάλυψε ότι και ο Σπύρος Μαρτίκας είχε συναντηθεί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρόλο που βρίσκονταν σε αντίθετη ομάδα.
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed