Απόστολος Γκλέτσος: «Επέστρεψα στην τηλεόραση και για ψηφοθηρικούς λόγους»

Όσα είπε για το «Τατουάζ» του Alpha

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο περιοδικό «TV Mania» και ήταν για άλλη μια φορά ειλικρινής.

 

Ποια θεωρείτε ότι είναι η αντίδραση του κόσμου στη δημοσιοποίηση της είδησης ότι επιστρέφετε και πάλι στο γυαλί;
«Βλέπω θετικές και μόνο θετικές αντιδράσεις. Δεν έχω ακούσει κάτι κακό ή κάτι περίεργο. Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος με τον οποίο θα εμφανίζομαι, γίνεται με πολύ τακτ. Θα απασχολούμαι λίγο και τα χρήματα που θα λαμβάνω, δεν θα τα βάζω στην τσέπη μου, αλλά έχω ζητήσει να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και σε συγκεκριμένα, μάλιστα ιδρύματα εντός Στερεάς Ελλάδας».

 

Δεν φοβάστε να κατηγορηθείτε ότι απώτερος σκοπός της συγκεκριμένης κίνησής σας είναι να κερδίσετε όσο το δυνατό περισσότερες ψήφους στις επερχόμενες εκλογές;
«Οι πράξεις και τα έργα μου έχουν αποδείξει το αντίθετο. Κι όποιος με κατηγορεί να έρθει να μου το πει κατάμουτρα. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανένα».

 

Να τολμήσω να ρωτήσω εάν ο μισθός του δημάρχου είναι τόσο μεγάλος που καλύπτει τις ανάγκες σας ώστε τα χρήματα από τη συμμετοχή σας στο «Τατουάζ» σας περισσεύουν;
«Δεν είναι θέμα χρημάτων. Πρώτο, αυτό που έχω περισσότερη ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι να ξεκουραστώ και να καταφέρω να γεμίσω τις μπαταρίες μου ώστε να έχω δύναμη και περισσότερη όρεξη για την κύρια δουλειά μου, που είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, δεύτερο, θέλω τα χρήματα που συμφώνησα ότι θα λαμβάνω να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό και τρίτο, επειδή θα είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος, θέλω, να ξαναγνωριστούμε με τον κόσμο, να με ξαναδεί και να με θυμηθεί. Η τηλεόραση, έχει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, και η συμμετοχή μου στο «Τατουάζ», είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μου με το ευρύ κοινό. Και δεν σας το κρύβω ότι ο λόγος για τον οποίον επιστρέφω στην τηλεόραση είναι και ψηφοθηρικός».

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.