Η απάντηση του Γιάννη Βαρδή στην τελευταία σύζυγο του πατέρα του: «Είναι δικαίωμά μου να…»

Τα ενδοοικογενειακά προβλήματα και οι δηλώσεις – «Για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων…»

Την προηγούμενη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε το Καλλιμάρμαρο μια συναυλία αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή. Εκεί βρέθηκαν σπουδαίοι καλλιτέχνες αλλά όχι δύο από τις γυναίκες της ζωής του. Έτσι, ήρθαν πάλι στο προσκήνιο οι ενδοοικογενειακές τριβές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, με τον Γιάννη Βαρδή να δίνει τη δική του απάντηση, μέσω του «Πάμε Δανάη!» στις δηλώσεις που έκαναν Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η απάντηση:
«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας.

»Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν.

»Σε ό, τι αφορά την Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν.

»Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω».Φιλοθέη Μωβ: «O Αντώνης Βαρδής είχε αφήσει ευχή και κατάρα στην οικογένεια να μη γίνει συναυλία μετά θάνατον»

Χριστίνα Μαραγκόζη: Η απουσία της από τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή και το παράπονό της

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed