Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή στον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του που συνέδεσε τις πυρκαγιές με την ομοφυλοφιλία

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαψαν την Ελλάδα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, έγραψε ένα κείμενο με τίτλο «Αλήθειες για τη συμφορά», το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα Social Media.

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ εκπροσωπώντας την «εξαφανισμένη» για ακόμα μια φορά εκκλησία σε τόσο δυστυχή συμβάντα που συμβαίνουν στην χώρα μας, επιχείρησε ανοιχτά να συνδέσει τις πυρκαγιές με την ομοφυλοφιλία, κάνοντας λόγο για ένα είδος τιμωρίας στην «ύβριν», που σύμφωνα με τον ίδιο, διέπραξε η κυβέρνηση όταν θεσμοθέτησε υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Όσα έγραψε εκείνος: «Με αγάπη στους κυβερνώντες θα τους έλεγα ότι όταν προβάλλουν την ανατροπή της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και τη θεσμοθετούν ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα, παρ’ όλο που καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη φύση και τη θεωρούν και ως προσόν του βιογραφικού σημειώματος για την ανέλιξη σε υπουργικούς θώκους, δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό αποτελεί ύβρι και κάθε ύβρις λαμβάνει κάθαρση και “ένδικον μισθαποδοσίαν” γιατί αυτό επιτάσει ο παγκόσμιος πνευματικός Νόμος; Ηδη την έλαβαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βαθιά ευαισθητοποιημένη η Δέσποινα Βανδή, δε μπόρεσε να μην απαντήσει στην άποψη που εξέφρασε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο κληρικός της Ορθόδοξης Εκκλησίας θέλησε να συνδέσει σε κείμενό του τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που συγκλόνισαν την Ελλάδα, με την ομοφυλοφιλία. Την Πέμπτη, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε το κείμενο του εκπροσώπου της Εκκλησίας με «καυστικό» στόρι της στο Instagram. Όπως έγραψε η ίδια, «θλιβερό, ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να πρεσβεύει την αγάπη να τοποθετείται με τόσο μίσος».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed