Η απάντηση Σερβετάλη μετά τον σάλο

«Αδυνατώ να μετέχω σε ένα πιστοποιημένο ντάνιασμα άνθρωπων»

Σάλο έχει προκαλέσει απόφασή του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος”, ο ίδιος εξηγεί τους λόγους αυτής του της κίνησης, επαναλαμβάνοντας πως αδυνατεί να υποστηρίξει «τον διαχωρισμό των ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα».

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και υποστηρίζει πως είχε ενημερώσει την παραγωγή για τις προθέσεις του από τον Ιούλιο, προτείνοντας να αντικατασταθεί από άλλον συνάδελφο, ούτως ώστε η παράσταση στο θέατρο “Κιβωτός” να συνεχιστεί με άλλον πρωταγωνιστή.

Όπως είπε ο ίδιος, «δεν θεωρήθηκε πως είναι σωστό να γίνει αντικατάσταση ούτε επίσης να γίνει νέο έργο με τον υπάρχοντα θίασο, διότι όπως είπαν, δεν πίστευαν ότι θα γίνει υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για να εισέλθει κάποιος στο θέατρο». Σχετικά με τις επικρίσεις που δέχτηκε για τους ηθοποιούς που έμειναν άνεργοι λόγω της απόφασής του, ο Άρης Σερβετάλης σχολίασε: «Για το γεγονός πως οι συνάδελφοι μου μένουν άνεργοι θεωρώ πως είναι ευθύνη της παραγωγού εταιρείας καθώς μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή γνώριζαν την τοποθέτησή μου μήνες πριν και συναποφάσισαν να συνεχιστεί η παράσταση ρισκάροντας. Ζητώ συγγνώμη σε όλους τους συντελεστές αν η απόφαση μου τους στεναχώρησε. Αδυνατώ να μετέχω σε ένα “πιστοποιημένο” ντάνιασμα ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει δημιουργηθεί από τον Θεό με την ελευθερία ακόμη και να τον αρνηθεί. Δεν είμαστε αγέλη» πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed