Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης όταν βρέθηκε καλεσμένος το Σαββατοκύριακο στο πλατό της εκπομπής «After Dark» του OPEN.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και την εικόνα αυτής σήμερα. Ειδικότερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πλέον είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Τα δύσκολα έχουν περάσει και έχουν μείνει πίσω. Αυτό το οποίο πια καλούμαι να διαχειριστώ είναι κάποιοι χρόνιοι πόνοι οι οποίοι και έχουν μείνει εξαιτίας των θεραπειών. Έχω ολοκληρώσει τις θεραπείες, τώρα απλά εξετάζομαι ανά εξάμηνο για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκομαι και αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος».

Συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Επειδή όμως δεν έχουν τελειοποιηθεί, οι θεραπείες αφήνουν διάφορα κουσούρια γιατί καταστρέφουν πέρα από τα καρκινικά κύτταρα και υγιή κύτταρα και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον οργανισμό. Αλλά είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, πάρα πολύ χαρούμενοι και είμαστε εδώ παρόντες και ζωντανοί να μπορούμε να δουλεύουμε, να ελπίζουμε, να κάνουμε όνειρα».

Τέλος έκλεισε λέγοτνας: «Με όλο αυτό αναθεώρησα πράγματα για τη ζωή, ναι, έτσι γίνεται. Κακώς όμως που γίνεται έτσι γιατί δεν πρέπει να φτάνεις στο χείλος του γκρεμού για να επαναξιολογείς τις καταστάσεις και τα πράγματα. Δεν πρέπει να ζορίζεσαι πια σε τόσο μεγάλο βαθμό». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.