Άννα Βίσση: Απαντά στους επικριτές της για το Ηρώδειο – «Δεν ταυτίζομαι διόλου με σχόλια γύρω από αν το δικαιούμαι ή όχι»

«Μπορώ να πω κι άλλα για να υπερασπιστώ το κερδισμένο μου δικαίωμα να τραγουδήσω σ’ αυτόν τον μαγικό χώρο, αλλά τι θα καταφέρω; Θα αλλάξει κάτι;»

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό VOGUE, με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της στο τραγούδι, έδωσε η Άννα Βίσση. Η «Ελένη» εξασφάλισε αποκλειστικά κομμάτια από τη συνέντευξη της αγαπημένης σταρ, η οποία μιλά για την καριέρα της και την πορεία της στον χώρο.

«(…) Όσα άκουσα να μου λένε για το Ηρώδειο, θετικά και μη, εγώ τα μετέφρασα σαν ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον γι’ αυτό που κάνω. Δεν ταυτίζομαι διόλου με σχόλια γύρω από αν το δικαιούμαι ή όχι. Οι απόψεις που έχουμε όλοι μας δεν χρειάζεται να συγκλίνουν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ευτυχώς!».

Όπως λέει η ίδια, πλέον τα σχόλια προς το πρόσωπό της δεν την απασχολούν.

«Ωρίμασα και δε με νοιάζει πια τι λένε για μένα. Κάποτε με πείραζε. Μπορώ να πω κι άλλα για να υπερασπιστώ το κερδισμένο μου δικαίωμα να τραγουδήσω σ’ αυτόν τον μαγικό χώρο, αλλά τι θα καταφέρω; Θα αλλάξει κάτι;».

«Βλέπω με χαρά, αλλά και περιέργεια, τα τραγούδια μου να αφορούν πολλούς νέους ανθρώπους. Και αναρωτιέμαι: Τι μπορεί να αισθάνεται ένας πιτσιρικάς σήμερα που ακούει την 65άρα Βίσση; Τι να νιώθει άραγε; Δεν είναι αλλόκοτο; Μάλλον φαίνεται ότι κάτι δημιουργώ στους νέους. Ποιος ξέρει τι! Δεν βρίσκω τον λόγο να το σκαλίσω. Μου αρκεί που συμβαίνει», είπε η ίδια.

«Μας τελείωσε το… σεξ»
Αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής της ζωής και της καριέρας της είναι ο Νίκος Καρβέλας.

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

»Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει ηφύση και μόνο…».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed