Άγγελος Μπράτης: «Επειδή είμαι gay, δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα»

Μία ειλικρινής συνέντευξη-μάθημα ενός ανθρώπου της μόδας που μπήκε στην τηλεοπτική μας ζωή

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου, στην εκπομπή “DOT”, για τη ζωή του, την ιδιωτικότητά του και τον λόγο που τα media δεν ασχολήθηκαν με την προσωπική του ζωή.

Η έμπνευση από τους γονείς του: «Από μικρός ήξερα τι ήθελα να κάνω. Ήταν η έμπνευσή μου η μαμά και ο λόγος που ήταν μοδίστρα. Ο μπαμπάς υπήρξε ναυτικός και επηρέασε εμένα που μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω. Έλεγε πολλές ιστορίες για εξωτικά μέρη, με λεπτομέρειες. Επίσης, ο μπαμπάς μου έχει μια αγάπη για τη γεωμετρία, κάτι που πήρα κι εγώ».

Η προσωπική του ζωή και ο λόγος που τα media δεν έχουν ασχοληθεί με αυτή: «Επειδή είμαι άντρας και gay, τα media δεν ενδιαφέρονται για μένα. Αν ήμουν straight άντρας θα είχαν βρει την κοπέλα μου. Αν ήμουν γυναίκα θα είχαν βρει τα πάντα. Ίσως φοβούνται μήπως χάσουν κανένα πελατάκι αν ασχοληθούν, αντί να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να πουν ότι ο κόσμος έχει προχωρήσει και ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Οι άνθρωποι δεν κρίνονται από αυτό αλλά από το ήθος και τους τρόπους τους».

Πώς αντιδρά στα σχόλια; «Τα σχόλια δεν με επηρεάζουν καθόλου. Πέρυσι δεν τα διάβαζα καθόλου, δεν ήθελα να ξέρω. Ένα μικρό κομμάτι των ανθρώπων σε κρίνουν αυστηρά και βγάζουν κόμπλεξ. Αυτό το έχω αποδεχτεί γιατί είναι μικρό ποσοστό. Από μικρός ποτέ δεν ήμουν αρεστός σε όλους. Το είχα αποδεχτεί. Δε θέλω να αρέσω σε όλους.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed