Ανδρέας Βούλγαρης-Κατρίνα Τσάνταλη: Είναι ζευγάρι;

Ο πληκτράς από τους Alcatrash είναι ερωτευμένος;

Εκείνος είναι μέλος των Alcatrash, της μπάντας που συνοδεύει καθημερινά τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι». Φοράει γυαλιά, έχει τις μουσικές επιλογές των τραγουδιών που παίζουν μετά τα χιουμοριστικά videos και ανταλλάσσει ατάκες με τον παρουσιαστή.

Εκείνη διοικεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες οινοποιίας της χώρας, έχει έντονη φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά αγαπητή στο social media crowd όπου μοιράζεται πολλές πτυχές της ζωής της.

Ο Ανδρέας Βούλγαρης και η Κατρίνα Τσάνταλη φαίνεται πως είναι το νέο ζευγάρι της πόλης! Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω της φιλίας που διατηρεί εκείνη με τον Νίκο Μουτσινά και τώρα πια φαίνεται πως περνούν μαζί πολλές ώρες στο σπίτι της στα βόρεια προάστια.

Η φωτογραφία του με τη Μούφα, το κατοικίδιο της Κατρίνας, μοιάζει να προδίδει τη σχέση τους, με το @katrina_tsantali_fp να το αναγνωρίζει αμέσως:

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.