Αναστασία Καίσαρη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον καθολικό γάμο της

Το Σάββατο θα ακολουθήσει ο ορθόδοξος γάμος και ένα μεγάλο party

Η Αναστασία Καίσαρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Thomas Persy, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων και κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη πραγματοποίησε τον καθολικό γάμο της στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Αύριο, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει τον ορθόδοξο γάμο, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νυφικό της σχεδιάστριας κοσμημάτων έχει αναλάβει η Celia Kritharioti, με την οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις. Αν, τελικά, όντως, το νυφικό που βλέπουμε στις φωτογραφίες αλλά και αυτό που θα δούμε αύριο είναι με την υπογραφή Celia Kritharioti θα το γνωρίζουμε σε λίγες ώρες. Stay tuned…

Αναστασία Καίσαρη και Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε μέσω της Αλεξάνδρας Οικονόμου και του συζύγου της, Noach Vander Beken που είναι πολύ καλοί φίλοι της Αναστασίας. Η καταγωγή του «γαμπρού» είναι από το Βέλγιο, έχει σπουδάσει αρχαιολογία και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις της εταιρείας LVMH.

***Οι φωτογραφίες προέρχονται από Instagram accounts μέρους των καλεσμένων.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.