Η αναπάντεχη συμβουλή γιατρού στην Kourtney Kardashian: «Μου είπε να πίνω το σπέρμα του Travis τέσσερις φορές την εβδομάδα»

«Λατρεύω αυτόν τον γιατρό» απάντησε ο σύντροφός της

Κάθε επεισόδιο του reality “The Kardashians” στο Hulu αποκαλύπτει και νέες πτυχές από τη σχέση της Kourtney Kardashian και του Travis Barker. Ακολουθώντας το ταξίδι του ζευγαριού για την απόκτηση ενός παιδιού, στο επεισόδιο της Πέμπτης 26 Μαΐου, η Kardashian αποκάλυψε ότι ο γιατρός της της πρότεινε ως μέθοδο γονιμότητας να πίνει τέσσερις φορές την εβδομάδα το σπέρμα του συντρόφου της.

Όπως αποκαλύφθηκε στο reality που πρωταγωνιστούν ο ντράμερ και η επιχειρηματίας, πραγματοποίησαν μία συνάντηση με εμπειρογνώμονα σε θέματα γονιμότητας, καθώς επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί αλλά αντιμετωπίζουν ζήτημα γονιμότητας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Kourtney είπε στην γκουρού της ευεξίας ότι είχε πόνο στον ώμο της και συζήτησε τα επίπεδα του θυρεοειδούς της.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τι είπε, αν ήταν χαμηλό ή υψηλό», σημείωσε η Kourtney για το τελευταίο της ραντεβού με γιατρό. «Αλλά μας είπε, βασικά, μου είπε, ότι αυτό που θα το βοηθούσε ήταν να πίνω το σπέρμα του Travis τέσσερις φορές την εβδομάδα». Εκείνη τη στιγμή η Martha Soffer χαμογέλασε ελαφρά και με αμηχανία, ενώ ο τότε αρραβωνιαστικός της Kardashian δήλωσε με την απροσδόκητη πρόταση «Λατρεύω αυτόν τον γιατρό»

Φαίνεται βέβαια ότι η Kourtney και ο Travis δεν ακολούθησαν αυτή τη συμβουλή και αντ’ αυτού ξεκίνησαν τη μέθοδο κάθαρσης της Martha, η οποία απαιτούσε από το ζευγάρι να απέχει από την άσκηση, το σεξ και την καφεΐνη. «Η τελευταία μας ανάκτηση ωαρίων δεν ήταν επιτυχής», εξήγησε η Kourtney σε μια εξομολόγηση που έκανε. «Λοιπόν, το νέο πράγμα που θα δοκιμάσουμε είναι ένας καθαρισμός Panchakarma. Είναι περίπου 3.000 ετών (μέθοδος)».

Αν και τα γυρίσματα για το reality είχαν πραγματοποιηθεί λίγους μήνες πριν, το ζευγάρι πραγματοποίησε πρόσφατα το θρησκευτικό του γάμο στην Ιταλία και η Kourtney φόρεσε το νυφικό των ονείρων της, δημιουργία του οίκου Dolce Cabbana. Το παρόν έδωσαν εξάλλου τα παιδιά της Kardashian με τον πρώην της, Scott Disick, Mason, Reign και Penelope, και οι Landon, Alabama και Atiana, παιδιά του Barker.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed