Άμπερ Χερντ: Παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Τζόνι Ντεπ

Νέες εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη

Η Άμπερ Χερντ παραδέχτηκε, τελικά, ότι χτύπησε μία φορά τον Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας όμως ότι το έκανε για να υπερασπιστεί την αδελφή της. Η 34χρονη ηθοποιός είπε ότι χτύπησε τον σύζυγό της το 2015, για να τον εμποδίσει να σπρώξει την αδελφή της, τη Γουίτνεϊ Ενρίκες, από τη σκάλα.

«Χτύπησα τον Τζόνι εκείνη την ημέρα για να υπερασπιστώ την αδελφή μου. Θα την έσπρωχνε στη σκάλα και, τη στιγμή που έγινε αυτό, θυμήθηκα ότι είχα ακούσει ότι είχε πετάξει μια πρώην φίλη του από τη σκάλα, νομίζω την Κέιτ Μος» κατέθεσε.

Η Χερντ υποστήριξε ότι άκουσε αυτή τη «φήμη» από «δύο πρόσωπα» και εξήγησε ότι στο παρελθόν δεν είχε αντιδράσει ποτέ, όταν ο Τζόνι Ντεπ ήταν βίαιος. «Ποτέ δεν τον χτύπησα και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το επεισόδιο… Ήταν η πρώτη φορά μετά από όλα αυτά τα χρόνια» συμπλήρωσε.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed