Σε αμηχανία η Μαρία Σολωμού όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte

«Υπάρχει η ζήλια γιατί είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα και αυτό, αλλά όχι να τρελαθούμε να πέσουμε στο πάτωμα»

Δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά παραχώρησε η Μαρία Σολωμού, η οποία αυτήν την περίοδο συμμετέχει στη μεγαλύτερη μυθολογική θεματική έκθεση «Ένα ταξίδι στην ελληνική αρχαιότητα». Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, τα φαινόμενα ζήλιας αλλά και για τον Mente Fuerte.

«Δεν θα πω “ποτέ” για τίποτα. “ποτέ”. Και παιδί έλεγα πως δεν θα κάνω, αλλά έκανα» ανέφερε αρχικά η Σολωμού σε ερώτηση για έναν ενδεχόμενο γάμο και συνέχισε τις δηλώσεις της τονίζοντας πως «Επειδή όμως, έγινε από πολύ έρωτα, τα παιδιά του έρωτα τα κρατάμε πάντα. Τα μεγαλώνουμε και τα αγαπάμε. Οπότε ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Αλλά έχοντας σώας τας φρένας να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, δεν ήθελα ποτέ».

Όσον αφορά τα φαινόμενα ζήλιας που μπορεί να προκύψουν σε μία σχέση, η γνωστή ηθοποιός δε θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της και επεσήμανε ότι «Υπάρχει η ζήλια γιατί είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα και αυτό, αλλά όχι να τρελαθούμε να πέσουμε στο πάτωμα, γιατί αυτό παραπέμπει σε ψύχωση. Και το να μην ζηλεύει κάποιος αφύσικο μου φαίνεται, νομίζω θέλει μια ισορροπία. Ζηλεύω αλλά όχι μέχρι να τρελαθώ γιατί αυτό παραπέμπει σε ψύχωση. Όταν ζηλεύω θυμώνω».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο της εκπομπής σχετικά με την τραπ μουσική και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte, με την Μαρία Σολωμού να απαντά κυρίως για το είδος της μουσικής. «Αυτή η μουσική μιλάει σε άλλη ηλικία. Μιλάει στην ηλικία των δεκαεπτά. Είναι πολύ διαφορετικό το τι πάει να πει προσβολή, bullying και διάκριση σε αυτά τα παιδιά και πώς τα εκλαμβάνουν από εμάς που είμαστε λίγο πιο μεγάλοι, πιο ώριμοι, πιο σκεπτόμενοι. Και εγώ όταν ήμουν μικρή θυμάμαι τη γιαγιά μου να λέει  για τη ροκ μουσική “είναι για σατανιστές κλπ”».

Αναφορικά με τον trapper, η ηθοποιός αρκέστηκε να χαμογελάσει και να απαντήσει αμήχανα «Όλα καλά».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed