Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη (φωτογραφίες)

Το βράδυ της Παρασκευής στο Hotel Ermou

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Το ζευγάρι είναι περίπου ένα χρόνο μαζί και περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο ηθοποιοί διασκέδασαν στο Hotel Ermou όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και εκείνος είχε μια μεγάλη έκπληξη για την αγαπημένη του.

Λίγο μετά τις 3, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι της πρότασης. «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;» ρώτησε τη Λένα Δροσάκη κι εκείνη σοκαρισμένη δεν μπορούσε να απαντήσει. «Το μικρόφωνό μου θέλει για να απαντήσει, κοίτα είναι ευλογημένο μικρόφωνο αυτό» είπε η Άννα Βίσση χιουμοριστικά και πλησίασε τη Λένα Δροσάκη. Τότε ήρθε το «ναι» από τα χείλη της ηθοποιού και το ζευγάρι φιλήθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων.

«Είμαι 43 και βρήκα τον άνθρωπο μου. Ορκίζομαι. Κάποια στιγμή θα σε βρει το καλό. Δύσκολα θα εκφραστώ, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφα. Την θαυμάζω και την θαύμαζα και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί, αλλά το εύχομαι για το μέλλον. Νομίζω πως θα θέλει και αυτή. Η γνωριμία μας έγινε μέσω φίλου, αυτά προκύπτουν. Είναι η γυναίκα της ζωής μου» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed