Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Είχαμε αντιληφθεί την διαφορετική σεξουαλικότητα της αδερφής μου»

«Ήταν ευχάριστο που αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί και να κάνει το coming out»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” και μίλησε στην Τζένη Θεωνά τόσο για την απόκτηση του παιδιού της και πώς αυτή άλλαξε τις ισορροπίες στη ζωή της όσο και για το coming out που έκανε η αδερφή της.

Η γνωστή ηθοποιός, καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε για τον ερχομό του παιδιού της αλλά και το πως άλλαξε τη σχέση, που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, με το σύζυγό της, Στράτο Διακάκη. «Περάσαμε μία φάση μετά το παιδί που δεν δουλεύαμε γιατί δεν ξέραμε ότι πρέπει να δουλέψουμε και αυτό δημιούργησε κάποια προβλήματα. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, βλέπαμε σαν να χωρίζουν οι δρόμοι μας, τα θέλω μας, αλλά κάποια στιγμή επειδή υπάρχει η συνεργασία τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι πρέπει να το παλέψουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αναφέρθηκε στην αδερφής της, Νικολέτας, την οποία γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής της στο Masterchef. «Με την αδελφή μου έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας οπότε είχα μια συνείδηση του τι γινόταν αλλά νομίζω ότι όλες οι γυναίκες έχουμε μέσα μας το μητρικό ένστικτο. Τουλάχιστον, ας μην το γενικεύω, κατά ένα μεγάλο ποσοστό είτε έχουν υπάρξει με αδέλφια είτε είναι μοναχοπαίδια είτε οτιδήποτε. Οπότε δεν ξέρω αν ήμουν περισσότερο έτοιμη, ή δεν ήμουν, για την μητρότητα (σ.σ. χάρη στο μεγάλωμα της αδελφής μου). Έχουμε διαφορά επτά χρόνια και νομίζω ότι έχουμε μεγαλώσει για κάποιο διάστημα μαζί. Ακριβώς επειδή υπήρχε αυτή η μεγάλη διαφορά ηλικίας, πάντα ήταν λίγο σε άλλο στάδιο εκείνη και σε άλλο στάδιο εγώ. Περνάγαμε πάντως πολύ χρόνο στο σπίτι μαζί» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σεξουαλικότητα της αδερφής της, με την ηθοποιό να υπογραμμίζει πως «Ούτως ή άλλως είχαμε αντιληφθεί την διαφορετική της σεξουαλικότητα, απλά ήταν ευχάριστο που αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί σε εμάς και να κάνει το coming out σε εμάς πρώτα. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε μια εμπιστοσύνη και είναι όμορφο όταν συμβαίνει. Το ίδιο σκέφτομαι τώρα και για το παιδί μου. Γίνονται χίλια δυο πράγματα γύρω μας άσχημα, τα βλέπουμε καθημερινά και βγαίνουν οι μαμάδες και λένε πως δεν το είχαν καταλάβει και δεν τους είχαν πει τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed