Άλεξ Καββαδίας: Ζήτησε από το Nomads να κρύψει την ηλικία του

Νέα Νατάσα Καλογρίδη εμφανίστηκε

Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ένας αγγλόφωνος ποπ – ροκ καλλιτέχνης που ζει στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στο Σίδνεϋ, όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, από Έλληνες γονείς.

Υπήρξε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Matisse. Με τον Άλεξ στα φωνητικά, οι Matisse ήταν υποψήφιοι για δυο βραβεία στα MTV European Music Awards. Το 2014, ο Άλεξ Καββαδίας άνοιξε στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον τραγουδιστή-σύμβολο της Κρήτης, Ψαραντώνη.

Τώρα, στο Nomads, ο Άλεξ Καββαδίας ζήτησε αυτό που είχε ζητήσει και η Νατάσα Καλογρίδη πέρυσι από την παραγωγή. Δηλαδή, να μην γραφτεί η ηλικία δίπλα από το όνομά του όπως γίνεται με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στο Δελτίο Τύπου, μάλιστα, που έστειλε ο σταθμός αναγράφονται μόνο πληροφορίες για τη ζωή του και πουθενά οι ηλικία του. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που αναφέρουν κανονικά πόσο χρονών είναι.

Ο Άλεξ, πέρα από τη μουσική,  σε καθημερινή βάση ασχολείται ενεργά με τον Αθλητικό Σύλλογο, «Άθλος Ηλιούπολης» στον οποίο είναι αντιπρόεδρος. Αθλείται συστηματικά και, όπως χαρακτηριστικά λέει, «μπορεί να τρέχει σαν κοτόπουλο αλλά δεν κουράζεται ποτέ».

Αν θα του λείψει κάποιος, όσο θα βρίσκεται στο Nomads, αυτή θα είναι η μητέρα του και δευτερευόντως, το μαξιλάρι του.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.