Τα «αισθαντικά» σπίτια που έζησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και εμπνεύστηκε τις επιτυχίες του

Το σπίτι στο Ψυχικό, η έμπνευση στους Παξούς και η διαμονή του στο West Hollywood

Χωρίς καμιά αμφιβολία, ένας από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους και ηθοποιούς της γενιάς του είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Στη μέχρι τώρα πορεία του, η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη τόσο στα τηλεοπτικά πλατό όσο και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο ίδιος μάλιστα έχει μοιραστεί αρκετές φορές το χώρο που γράφει τα σενάριά του, που δεν είναι άλλος από τα σπίτια που έχει μείνει.

Άκρως καλλιτεχνικά, με κρυφούς φωτισμούς, ζεστά χρώματα και με έντονο το στοιχείο της φύσης, φαίνεται πως είναι τα μέρη που έχει επιλέξει να ζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως έχει αποκαλύψει μέσα από το Instagram. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο ηθοποιός ολοκλήρωνε το σενάριο για τη νέα του σειρά “Maestro” και σε ένα χιουμοριστικό post μας έδειξε ο χώρο που εργάζεται. Πίσω από το γραφείο που υπάρχει στο σπίτι του βρίσκεται μια μεγάλη βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία και cd, η οποία μάλιστα διαθέτει και κρυφούς φωτισμούς.

Στον φιλόξενο χώρο στο σπίτι του στο Ψυχικό, κυριαρχούν τα ζεστά χρώματα και το ξύλο. Στο σαλόνι του Παπακαλιάτη, εκτός από ένα μεγάλο ρολόι και έναν μεγάλο πίνακα, υπάρχει και ένα τζάκι, στο οποίο περνά την ώρα του τους χειμώνες έχοντας καλή παρέα και πίνοντας κρασί. Επιπλέον, δεν παραλείπει να έχει μερικές κορνίζες με φωτογραφίες πάνω στο τραπεζάκι του αλλά και ένα Pickup, όπως έχει δημοσιεύσει στο Instagram.

Τα καλοκαίρια βέβαια προτιμά να τα περνά στους Παξόυς, όπου μένει η μητέρα του. Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών ήταν αρκετό για να φανταστούμε και το υπόλοιπο σπίτι στο νησί. Μια μεγάλη πλακόστρωτη αυλή πλημμυρισμένη από φυτά, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να φωτογραφίσει τη μητέρα του ενώ κάθεται σε μια καρέκλα και διαβάζει. Στη συγκεκριμένη αυλή κυριαρχεί μάλιστα το λευκό χρώμα, αφού κατά κύριο λόγο αυτό έχει επιλεχθεί για τα έπιπλα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο πολυταξιδεμένος Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μείνει για ένα χρονικό διάστημα στην Καλιφόρνια, και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, είχε επιλέξει ως τόπο διαμονής του το West Hollywood. Οι φωτογραφίες από εκείνη την περίοδο της ζωή του δείχνουν ότι είχε επιλέξει ένα άνετο σπίτι με λευκά έπιπλα και διακόσμηση, ενώ υπήρχαν και μεγάλα παράθυρα που επέτρεπαν στον Καλιφορνέζικο ήλιο να μπαίνει στο σπίτι.

Επιπλέον, στην αυλή του που δεν έλειπε το πράσινο, είχε δημιουργήσει μία cozy μεριά με έναν καναπέ στον οποίο, όταν δεν εμπνεόταν για κάποιο σενάριο, υποδεχόταν φίλους του.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed