Αγνώριστος ο Bradley Cooper στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω κάποιον τόσο βαθιά επικεντρωμένο στη δημιουργία μιας ιστορίας που σημαίνει τόσα πολλά για αυτόν» δηλώνει ο επικεφαλής των παγκόσμιων ταινιών του NETFLIX

Κανείς δε θα κατηγορηθεί αν δεν αναγνωρίσει τον Bradley Cooper στην καινούρια του ταινία με τίτλο “Maestro” αφού στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δε μοιάζει καθόλου με το γοητευτικό άντρα που γνωρίζουμε. Η ταινία μάλιστα που θα προβληθεί μέσω του Netflix είναι το επόμενο σκηνοθετικό επιχείρημα του Cooper, έπειτα από την τεράστια εισπρακτική και κριτική επιτυχία του A Star Is Born.

Όπως επιβεβαίωσε ο Cooper στο Variety, η παραγωγή του “Maestro” ξεκίνησε αυτόν τον μήνα αλλά η ταινία δε θα κυκλοφορεί μέχρι το 2023. Ο Steven Spielberg ήταν αρχικά συνδεδεμένος με τη σκηνοθεσία του βιογραφικού δράματος για τη ζωή του Leonard Bernstein και στρατολόγησε τον Cooper για να πρωταγωνιστήσει σε αυτό. Ο ηθοποιός δέχτηκε την πρόταση του καταξιωμένου σκηνοθέτη την εποχή που «έβγαινε» από το “A Star Is Born” και τον ενδιέφερε περισσότερο να γράψει και να σκηνοθετήσει ταινίες, παρά να αναλάβει έναν ρόλο υποκριτικής για κάποια άλλη παραγωγή, ακόμα και αν εμπλεκόταν ο Spielberg.

Ο ηθοποιός ωστόσο εξομολογήθηκε στο Variety τη συμφωνία που κατάφερε να κλείσει. “Είπα στον Spielberg: «Πάντα ένιωθα ότι θα μπορούσα να παίξω έναν μαέστρο, αλλά μπορώ να ερευνήσω το υλικό και να δω αν μπορώ να το γράψω και να το σκηνοθετήσω; Θα με αφήσεις να το κάνω αυτό;» είπε ο Cooper και συνέχισε «Ο Steven έχει πολλά ενδιαφέροντα – απλώς θα επιλέξει ένα πράγμα και όλα τα άλλα θα είναι σε αναμονή. Νομίζω ότι ήξερε ότι δεν θα έκανε αυτή την ταινία για μικρό χρονικό διάστημα. Είχε την καλοσύνη να μου την παραδώσει και με αυτή ασχολήθηκα τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια».

Στη συγκεκριμένη ταινία ο Cooper πρωταγωνιστεί ως ο αξιότιμος συνθέτης του Broadway, Leonard Bernstein, με την Carey Mulligan να υποδύεται τη γυναίκα του Bernstein, Felicia Montealegre. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Netflix στο twitter δείχνουν τον Bernstein σε διάφορες ηλικίες, έχοντας επιτύχει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στον Cooper, ο οποίος φαίνεται αγνώριστος, ειδικά ως ηλικιωμένος Bernstein.

Ο Scott Stuber, επικεφαλής των παγκόσμιων ταινιών στο Netflix, είχε τονίσει ότι «Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στο μακιγιάζ. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά στη φωνή. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω κάποιον τόσο βαθιά επικεντρωμένο στη δημιουργία μιας ιστορίας που σημαίνει τόσα πολλά για αυτόν. Και η Carey Mulligan είναι μια απίστευτη ηθοποιός».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed