Αυτή είναι η σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια και ποιοι βρίσκονται στην ουρά περιμένοντας;

Η βρετανική σειρά διαδοχής είναι μια παράδοση αιώνων και καθορίζει ποιος θα κληρονομήσει το θρόνο και θα γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ φοράει το στέμμα εδώ και σχεδόν επτά δεκαετίες ενώ μετά από αυτήν είναι η σειρά του πρωτότοκου γιού της Κάρολου, πρίγκιπας της Ουαλίας.

Με τον ίδιο τρόπο ακολουθεί η σειρά του William, όντας ο πρώτος γιος του Κάρολου και μετά ο George. Όμως, η διαδοχή δεν σταματάει εκεί καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει, ξαφνικούς θανάτους, καθαιρέσεις αλλά και βασιλικά απρόοπτα.

Πού βρίσκονται οι υπόλοιποι royals, όπως η πριγκίπισσα Charlotte, ο Harry, η Βεατρίκη και Ευγενία; Διάβασε παρακάτω για να δεις ακριβώς την σειρά διαδοχής του καθένα αναλυτικά.

Prince Charles

Ο Πρίγκιπας Κάρολος είναι ο επόμενος σε σειρά διαδοχής μετά την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο φήμες λένε πως δεν θα δεχθεί ποτέ τα βασιλικά καθήκοντα του και θα δώσει τον θρόνο στον γιό του William.

Prince William

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι το πιο αγαπητό και ποθητό μέλος της οικογενείας για να γίνει ο επόμενος Βασιλιάς της Αγγλίας. Αν ο πατέρας του καθίσει στον θρόνο, τότε θέλει ακόμα μερικά χρόνια ως πρίγκιπας. Ωστόσο οι φήμες λένε άλλα…

Prince George

Ο μεγαλύτερος γιος του William και της Kate είναι στην 3η θέση της διαδοχής και όχι πολύ μακριά θα λέγαμε. Σίγουρα θα μεγαλώσει ως πρίγκιπας και κάποια στιγμή ίσως είναι ο διάδοχος του μπαμπά του.

Princess Charlotte

Είναι η 4η στην σειρά διαδοχής και μάλλον θα παίξει τον ρόλο της πριγκίπισσας Άννα, η καλή και σεμνή αδερφή του μελλοντικού Βασιλιά.

Prince Louis

Ο τρίτος γιος του William και της Kate φυσικά βρίσκεται και αυτός στην σειρά διαδοχής για τον θρόνο, βέβαια τελευταίος (και κατα-ιδρωμένος) αφού θα πρέπει να περάσουν πολλές γενιές και τα αδέρφια του να μην κάνουν παιδιά έτσι ώστε να γίνει Βασιλιάς.

Prince Harry

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ο «αδικημένος» αδερφός που δεν θα δει τον θρόνο ποτέ, μιας και αντικειμενικά πρέπει όλοι οι παραπάνω να πεθάνουν ή να μην δεχθούν τα καθήκοντά τους. Μόνο τότε ο Harry και η Meghan θα έχουν δικαίωμα διεκδίκησης του θρόνου.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed