Αυστηρή απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου»

Η παρουσιάστρια μιλά για διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος της γεγονότων και μυθευμάτων

Τη νομική οδό φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον έντονο αρνητικό σχολιασμό που δέχεται λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Με ανακοίνωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, η παρουσιάστρια κάνει λόγο για διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος της γεγονότων και μυθευμάτων.

Η συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγο καιρό στην Ελένη Μενεγάκη, προκάλεσε μία σειρά σχολίων από τηλεοπτικές εκπομπές, που αναφέρονταν στο εργασιακό παρελθόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και στην απόφασή της να απαντήσει δημόσια σε κάποια από αυτά. Η παρουσιάστρια, προέβη μάλιστα σε μία αυστηρή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της προειδοποιώντας και για νέες νομικές κινήσεις από μεριάς της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς. Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.
Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Ανδρέας X. Μήτσαινας.

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed