Όπως αποκαλύφθηκε μέσω των παπαράτσι φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν, ο φροντιστής των σκυλιών της τραγουδίστριας δέχτηκε πυροβολισμούς στην προσπάθειά του να προστατέψει τα τρία σκυλιά κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης τους βόλτας. Ένα από τα τρία, η Asia, κατάφερε να γλιτώσει από τους απαγωγείς, ενώ ο άτυχος εργαζόμενος της Gaga βρίσκεται στο νοσοκομείο, τραυματισμένος από τους πυροβολισμούς.

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Joe Germanotta, δήλωσε στη New York Post, ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την κόρη του ώστε να την παρηγορήσει επί του θέματος. Τόνισε μάλιστα πως «έχουμε αρρωστήσει με αυτό που συνέβη. Είναι πραγματικά απαίσιο. Σαν κάποιος να σου πήρε το παιδί». Όπως επεσήμανε, μάλιστα, προσπαθεί να ηρεμήσει την κόρη του λέγοντάς της πως ακόμα και στο χειρότερο σενάριο «τα δύο σκυλιά βρίσκονται μαζί και φροντίζουν το ένα το άλλο».

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αρχές, δεν γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους δράστες και δεν έχουν βρει κάποιο στοιχείο που να επιβεβαιώνει αν τα συγκεκριμένα γαλλικά μπουλντόγκ στοχοποιήθηκαν η όχι επειδή ανήκουν στην Gaga. Επιπλέον, τόνισαν πως ο φροντιστής των σκύλων αναμένεται να ζήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης, η τραγουδίστρια προσφέρει αμοιβή 500 χιλιάδων δολαρίων για όποιον προσφέρει πληροφορίες στο email [email protected] σχετικά με την ανεύρεση των δύο σκυλιών της.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.