5 φωτορεπόρτερ μοιράζονται όσα βίωσαν στους δρόμους των πόλεων που βράζουν

Συγκλονιστικές εικόνες που μας γεμίζουν συναισθήματα μέσα από στιγμιότυπα και πρόσωπα

Τα γεγονότα στην Αμερική αλλάζουν δραματικά την κατάσταση σε όλο τον κόσμο και ένα είναι σίγουρο, πως τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Μετά τον θάνατο του George Floyd όπου ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αμερικανικό λαό απέναντι στην αστυνομία, οι διαδηλώσεις και οι φωτιές συνεχίζονται σε πολλές πολιτείες της Αμερικής.

5 φωτογράφοι που έζησαν τον παλμό της διαδήλωσης μας μεταφέρουν τα γεγονότα ως έχουν μέσα από τα κλικς τους και μας γεμίζουν συναισθήματα με στιγμιότυπα και πρόσωπα που θα αφήσουν ιστορία.

29 Μαΐου 2020. Η Lynsey Weatherspoon βρίσκεται στην Τζώρτζια της Ατλάντα και φωτογραφίζει νεαρούς Αφρό Αμερικανούς που διαδηλώνουν για τον άτυχο θάνατο του George Floyd.

29 Μαΐου 2020. Ο Mark Clennon φωτογραφίζει δύο κοπέλες όπου συλλαμβάνονται επειδή διαδήλωναν στην πορεία.

31 Μαΐου 2020. O James Barnes φωτογραφίζει το πλήθος της ειρηνικής πορείας έξω από ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Νέας Υόρκης και απαθανατίζει έναν κύριο με πατερίτσες όπου παρά την δυσκολία του, διαμαρτύρεται για τον θάνατο του George Floyd.

30 Μαΐου 2020. Ο Kay Hickman βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και απαθανατίζει αυτή τη μητέρα με το παιδί της που πηγαίνουν στην πορεία για τον θάνατο του George Floyd.

2 Ιουνίου 2020. Ο Tony Mobley βρίσκεται στο Μέριλαντ της Βαλτιμόρης και απαθανατίζει αγανακτισμένους διαδηλωτές για τον θάνατο του George Floyd.

 Διάβασε περισσότερα εδώ 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed