
Μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία κατέθεσε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο. Φεύγοντας μάλιστα από τη δικαστική αίθουσα, οι δημοσιογράφοι περίμεναν την ηθοποιό και παρουσιάστρια, με την ίδια να μη θέλει να κάνει επιπλέον δηλώσεις.
«Εξετάζομαι κι εδώ; Ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας» ανέφερε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια προς τους δημοσιογράφους και τις κάμερες που την ακολουθούσαν κατά την έξοδό της ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τα είπα όλα στο δικαστήριο, ό,τι με ρώτησαν», τόνισε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.
«Αν ήταν εδώ (η μητέρα της πρώτης καταγγέλουσας) και την έβλεπα, θα μπορούσα να απαντήσω. Αυτό που είπα στο δικαστήριο, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλημέρα σας παιδιά, ευχαριστώ», επεσήμανε στους δημοσιογράφους η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία κλήθηκε να κατάθεση στη δίκη Φιλιππίδη, σχετικά με τον φερόμενο βιασμό της πρώτης καταγγέλουσας.
Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με “Το Πρωινό” και το δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, η νομική υπεράσπιση του ηθοποιού δε θέλησε να κάνει επιπλέον ερωτήσεις στην Μακρυπούλια.
Πηγή κεντρικής φωτογραφίες: protothema.gr
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου