Υπόθεση Λιγνάδης: Το περιεχόμενο των ερωτικών επιστολών ανηλίκων

Διάβασε ένα μέρος αυτών που βρέθηκαν στο υπόγειο του σπιτιού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς μετά από νέα αυτοψία στο σπίτι του, βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο ίδιος.

Μετά από μη αρχική έρευνα της αστυνομίας στο υπόγειο του σπιτιού του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου καθώς ο αδερφός του δεν θεώρησε σημαντικό τον χώρο ώστε να τον υποδείξει στις αρχές, ανώνυμος αποστολέας προώθησε σε γνωστή εφημερίδα φάκελο με φωτογραφίες από το υπόγειο αλλά και ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά και από τους καταγγέλοντες αλλά και από νεότερες γυναίκες και άνδρες που δήλωναν ερωτευμένοι με τον ηθοποιό.

Σε μια από τις επιστολές μάλιστα, που φέρεται να έχει γραφτεί για τον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρεται: «Σε θυμάμαι τα τελευταία 16 χρόνια κι ας ήμουν 10 χρόνων, όταν σε πρωτοείδα. Αλήθεια πόσο θα ήθελα τώρα να ήμουν 10 χρόνων.  Και εγώ ερωτεύτηκα το τσίρκο και τα κουρδιστά παιχνίδια. Αυτά, πριν από τις Μπάρμπι».

Σε ένα άλλο γράμμα που φαίνεται να έχει γραφτεί σε σελίδα τετραδίου αναφέρεται: «Σε αγαπώ. Το αποφάσισα και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη[…] Και σε όποιον μιλήσει άσχημα θα πω “ότι όποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τα μούτρα του”, και δεν θα σε ξαναθάψω στις φίλες και τους φίλους μου. Ούτε θα μιλήσω ξανά για σεξ, ούτε θα σου θυμίσω πως το έχουμε κάνει 7 φορές κι άλλες τρεις από το τηλέφωνο. Εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Έχει περάσει ένας χρόνος και πέντε μήνες από την τελευταία φορά που το κάναμε live και περίπου ένας χρόνος από τότε που το κάναμε τηλεφωνικά και έχεις να με φιλήσεις στο στόμα από τα Χριστούγεννα, από πριν από τα Χριστούγεννα και μάλιστα χωρίς γλώσσα».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed