Υπόθεση Λιγνάδη: Οι ερωτικές επιστολές ανηλίκων που βρέθηκαν στο υπόγειο

Τα πρώτα ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας

Κάθε μέρα οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη διαδέχονται η μια την άλλη. Τώρα, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια νέας αυτοψίας στο σπίτι του πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, λάμβανε ερωτικές επιστολές.

Συγκεκριμένα και όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», κατά τη διάρκεια της αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη οι Αρχές δεν είχαν ερευνήσει έναν κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου φέρεται να  βρισκόταν ένα μεγάλο μέρος του αρχείου του ηθοποιού. Εκεί, μετά από έρευνα, βρέθηκαν ερωτικές επιστολές που λάμβανε ο Δημήτρης Λιγνάδης και σύμφωνα με δημοσιεύματα γνωστής εφημερίδας, η αποκάλυψη αυτών έγινε όταν στα γραφεία της, έφτασε ένας κλειστός ανώνυμος φάκελος.

Ο φάκελος αυτός περιείχε φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στο υπόγειο της πολυκατοικίας, που δεν ερευνήθηκε από την αστυνομία. Ο ίδιος φάκελος περιελάμβανε γράμματα και ερωτικές επιστολές, επίσης σε φωτογραφίες.

Ένα από αυτά τα γράμματα μάλιστα φέρεται να έχει γραφτεί από ένα κορίτσι που όπως αναφέρει πρωτοείδε τον Δημήτρη Λιγνάδη όταν εκείνη ήταν 10 ετών. Η εφημερίδα αποκαλύπτει με φωτογραφικά ντοκουμέντα που της εστάλησαν ότι κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν -καθώς δεν τους υποδείχτηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη Λιγνάδη- ένα κοινόχρηστο χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν μεγάλο μέρος από αρχεία του ηθοποιού από θέατρα, συγγράμματα αλλά και από ότι φαίνεται ντοκουμέντα που τον ενοχοποιούν ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα στην εφημερίδα εστάλη μέσω ανώνυμου φακέλου και πλήθος ερωτικών γραμμάτων μεταξύ του κ. Λιγνάδη και προσώπων ακόμη και μαθητών του. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε: «Χθες όταν αναρτήσαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δυο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου για να μάθουν πού αναφερόμαστε. Ο κοινόχρηστος χώρος βρισκόταν στο δεύτερο υπόγειο και εκεί υπήρχε μεγάλο μέρος του αρχείου του: κασέτες, εκατοντάδες ερωτικά γράμματα και προσωπικά αντικείμενα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Η νέα έρευνα, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε χθες βράδυ και κράτησε ως τις 11 και μισή και κατασχέθηκαν ένα φορτηγό με κούτες και πράγματα του Δημήτρη Λιγνάδη που δεν είχαν εντοπιστεί στην πρώτη έρευνα που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed