Υπόθεση Λιγνάδη: Η 45λεπτη επίσκεψή του στην ψυχιατρική κλινική και το ανακοινωθέν

Το ιατρικό πόρισμα

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, πρώην διευθυντής του εθνικού θεάτρου κρατείται στην Τρίπολη μέχρι και την δίκη του. Σήμερα, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» έφερε νέες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας.

Εκτός από την επίσκεψη του Αλέξη Κούγια στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει τρεις αναφορές όπως είχε προαναγγείλει, ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου προκειμένου να υπάρξει αξιολόγησή του από ψυχίατρο. Όπως αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση του το νοσοκομείο, η επίσκεψη είχε 45λεπτη διάρκεια και «ο κρατούμενος είχε απόλυτη συνείδηση, δεν εμφάνισε κλινική εικόνα διαταραχής, ήταν συνεργάσιμος με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και δεν είχε κανένα δείγμα συμπεριφοράς άλλων κρατουμένων που αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά προβλήματα».

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της εκπομπής  από την Τρίπολη, ο ηθοποιός επισκέφθηκε το νοσοκομείο για την ψυχιατρική εκτίμηση όπως είναι η προβλεπόμενη διαδικασία ενώ σήμερα υπάρχει επισκεπτήριο μεν αλλά μόνο για τους συνηγόρους των κρατουμένων.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed