Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη σπάει τη σιωπή της

Αποκαλύπτει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ – «Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ»

Δημόσια λύνει την σιωπή της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, η οποία αποφάσισε να τοποθετηθεί για την καταγγελία βιασμού που έκανε και για τα όσα υπέστη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κοπέλα, συνάντησε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στον χώρο που εργάζεται αποφασισμένη να μιλήσει για όλα. «Υπάρχει ομάδα που εκμεταλλεύεται ευάλωτα κορίτσια», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο και κατονόμασε τον άνθρωπο που την προσκάλεσε στο πάρτι στο ξενοδοχείο. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι».

Ανέφερε πως είχε προσκληθεί σε πάρτι από τον ίδιο και στο παρελθόν, ενώ είχε πάει σε κάποια από αυτά, χωρίς να παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό. Σχετικά με το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου είπε πως βρισκόταν για καφέ στο ξενοδοχείο, όταν ο φίλος και μαιτρ της ανέφερε το πάρτι και της είπε «πάρε μια φίλη σου να έρθεις». Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ βρισκόταν ήδη σε ρεβεγιόν στο σπίτι του εργοδότη της δέχτηκε κλήσεις και μηνύματα από τον φίλο στην καφετέρια ο οποίος επέμεινε για το πάρτι. Θεωρώντας πως είναι προσβολή να μην πάει, πήρε μια 17χρονη φίλη της και πήγαν μαζί.

Σημείωσε πως είχε ήδη πιει αλκοόλ στο σπίτι του εργοδότη της, όπου γινόταν το ρεβεγιόν. Όταν ο νεαρός άνδρας έμαθε ότι τελικά θα πήγαινε στο πάρτι του ξενοδοχείου, της είπε ότι: «Θα πεις έναν αριθμό στη ρεσεψιόν και θα έρθεις σε ένα άλλο δωμάτιο». Ούτε αναρωτήθηκα, ούτε τίποτα και έτσι και έκανα.Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες»

Στο πάρτι, όπως είπε, «υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες» και συμπλήρωσε: «Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μ. και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήμασταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε». Στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα υποστήριξε πως ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια που έβαλε η ίδια και στη συνέχεια της έφεραν ένα ακόμα ποτό που η ίδια δεν είχε βάλει, αλλά το ήπιε και αυτό. Λίγο αργότερα εντελώς ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της».

Η ανήλικη φίλη της 24χρονης κατάλαβε πως δεν ήταν καλά και μαζί με την τρίτη φίλη που βρήκαν στο πάρτι αποφάσισαν να φύγουν. Η 24χρονη τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν «ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι, δηλαδή ο Μάνος». Βγήκαν από το ξενοδοχείο, οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Στο μεταξύ, μια από τις δύο κοπέλες που ήταν στο πάρτι μαζί με την καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε για να δει την κατάστασή της, αλλά η νεαρή την καθησύχασε, λέγοντάς της πως «επικοινώνησε με τον Μάνο, ο οποίος θα τη βοηθήσει και θα της πει πού να πάει». Τότε ο Μάνος φαίνεται να της είπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει μιας και εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να οδηγήσει ούτε καν να αρχίζει να ψάχνει ταξί, ενώ δεν ήθελε να μιλήσει με κάποιον άλλον για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους.

Η 24χρονη, λέει στη συνέχεια ότι έκλεισε ένα δωμάτιο, τον αριθμό του οποίου δεν θυμάται, γιατί το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν «να πάει να ξαπλώσει εφόσον χανόταν η συνείδησή της». Όπως πήγαινε στο δωμάτιο, ο Μάνος επικοινώνησε μαζί της και τον ενημέρωσε πως «θα κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που είχε κλείσει και είχε πληρώσει». Ωστόσο, μετά δέχτηκε ένα ακόμα τηλεφώνημα από άλλο αριθμό. Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, έμαθε, την επόμενη ημέρα και ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, πως έγινε «από τον βιαστή της, από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, έναν από τους πολλούς».

Όπως είπε τον άνδρα αυτόν δεν τον γνώριζε «ούτε καν ονομαστικά». Πηγαίνοντας προς το δωμάτιο η ίδια είπε ότι την περίμεναν τρεις άνδρες στο διάδρομο, λέγοντάς της να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο. Το επόμενο που περιγράφει η 24χρονη είναι όσα έγιναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου: «Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».

Το πρωί όπως η ίδια λέει ξύπνησε κατά τις έντεκα παρά και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πιάσει το κινητό της. Δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Μάνο που την είχε προσκαλέσει στο πάρτι, ο οποίος της είπε, όπως λέει «να πάρω τα πράγματά μου και να πάω στο μέρος όπου βρισκόταν αυτός για να ξεκουραστεί. Δεν είχα κανένα έλεγχο όταν ξύπνησα, η μνήμη μου σταμάτησε τη στιγμή που έκλεισα το δωμάτιο, το πλήρωσα και πήγαινα σ’ αυτό.Έτσι όπως σηκώθηκα, είδα κάτω το εσώρουχό μου, δεν μπορούσα να το πιστέψω δηλαδή το ότι έβλεπα κάτι που δεν θυμάμαι να το έβγαλα. Ήμουν αδιάθετη και δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου τι συνέβη. Καθώς γύρισα στο δωμάτιο, είδα ανδρικά ρούχα, κάλτσες, μια βαλίτσα, κάτι χάπια. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι σε μια σουίτα, γιατί δεν το επέλεξα. Κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο, τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

«Να μιλήσουν όσοι ήταν στο πάρτι» λέει η ίδια. «Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει, να πει ότι αυτός ο άνθρωπος, ο Μάνος, ήταν στο πάρτι γιατί ισχυρίζεται ότι δεν ήταν και να πουν ότι ήταν καλεσμένες από αυτόν τον άνθρωπο γιατί έχω μάθει ότι όσες κοπέλες πήγαιναν στα πάρτι, της καλεί ο συγκεκριμένος, αλλά και η ομάδα αυτή».

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια ομάδα που προσπαθεί με έναν τρόπο να εκμεταλλεύεται ή να οδηγεί σε αυτή την κατάσταση κορίτσια ευάλωτα είτε κορίτσια που θέλουν να βγουν και να βγουν, να πάνε στο μαγαζί τους και έχουν μια γνωριμία μαζί χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι θέλουν ή συναινούν σε κάτι άλλο. Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ».

Εξήγησε πως θέλησε να πάει στο πάρτι, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως εκείνη την ξεχωριστή ημέρα, δηλαδή την Πρωτοχρονιά, μιας και «όλοι ήταν με τις οικογένειές τους», εκείνη δεν είχε την δικιά της, θα επέστρεφε μόνη της σπίτι. Η ίδια παραδέχθηκε πως η 17χρονη φίλη της προσπάθησε να την αποτρέψει τόσο από το να πάνε στο πάρτι όσο και από το να πιει περισσότερο. Όπως είπε ο εργοδότης της μαζί με έναν φίλο του την βρήκαν στο ξενοδοχείο σε μια κατάσταση στην οποία «ήταν εμφανώς κακοποιημένη».

Η ίδια μίλησε και για όσα έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια: «Γενικά, η ζωή μου όλα τα χρόνια κυλούσε ομαλά με την οικογένειά μου. Ξαφνικά υπήρξαν κάποια προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν με το αγόρι μου. Είχα σχέση για πεντέμισι χρόνια μαζί του και, δυστυχώς, ανακαλύψαμε ότι είχε την ανίατη ασθένεια, την οποία και παλέψαμε για ενάμιση χρόνια. Παράλληλα, η μητέρα μου είχε μια χρόνια πάθηση με την καρδιά της και πάλευε για τη ζωή της, χωρίς να θέλει να το δείξει για να μην υπάρξει μεγαλύτερη στενοχώρια. Ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος. Έχασα και τον πατέρα μου ξαφνικά από ένα τροχαίο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, να σταθώ δυνατή, να συνεχίσω τη ζωή μου. Δυστυχώς, κατέληξε και το αγόρι μου ύστερα οπό έναν χρόνο, με τον οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ήταν και αυτό κάτι τρανταχτό για τη ζωή μου. Έπειτα χάνω και τη μητέρα μου ύστερα από 40 ημέρες».

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed