Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει 200.000 ευρώ στην Εθνική πόλο

Μια ιδιαίτερη κίνηση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

Σε μια ξεχωριστή κίνηση αναγνώρισης των προσπαθειών της Εθνικής πόλο που μας έκανε περήφανους στους ολυμπιακούς αγώνες του «Τόκιο 2020», προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πριμοδοτεί με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδας, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τους αθλητές και τους προπονητές γι’ αυτή την σπουδαία επιτυχία που ήρθε την ώρα που η Ελλάδα βιώνει τόσο δύσκολες στιγμές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed