Διέρρηξαν για δεύτερη φορά το εστιατόριο που διατηρεί στην Νέα Σμύρνη ο Γιώργος Παπακώστας σε διάστημα λιγότερο ενός χρόνου. Ο σεφ δημοσίευσε στα social media του βίντεο από την διάρρηξη και το πως απέσπασαν χρήματα με την βία.

Ο Γιώργος Παπακώστας μετά την ανάρτηση του με το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τους νεαρούς δράστες να εισβάλουν στο εστιατόριο, αποκάλυψε ότι οι ανήλικοι έβγαλαν μαχαίρι σε έναν υπάλληλό του.

Ο ίδιος είπε αρχικά: «Υπάρχει μία συμμορία από κάποια παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία έχουν κάνει την Νέα Σμύρνη λίγο σαν παιδική χαρά και δημιουργούν προβλήματα σε όλα τα καταστήματα. Εμένα μπήκαν πέρυσι 28 Ιανουαρίου και τώρα πάλι, δηλαδή ένα χρόνο και κάτι μετά».

Τέλος πρόσθεσε: «Το καλό είναι ότι το μαγαζί είχε κλείσει δεν είχε κόσμο μέσα μόνο ένα υπάλληλο είχα αλλά όπως και πέρυσι ήξεραν τα παιδιά πού είναι τα κατατόπια έκανα το μαγαζί άνω κάτω. Έβγαλαν μαχαίρι στον υπάλληλο της κουζίνας για να πας μην πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, απλά τρόμαξε το παιδί. Μετά πήγαν κατευθείαν στο γραφείο και για να μην χασομερούν να προσπαθήσουν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, το πήραν μαζί τους. Το μεγαλύτερο μου άγχος δεν ήταν οι ζημιές που έγιναν και πόσα λεφτά πήραν, αλλά το παιδί που είχαμε το βράδυ που καθάριζε το μαγαζί, αν είναι καλά. Είναι μετανάστης έχει έρθει από το Μπαγκλαντές, δουλεύει για εμάς 7 χρόνια τώρα και δεν ήρθε στην Ελλάδα για να τον σφάξουν παιδιά που είναι στην ηλικία των παιδιών του».

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.