Τέμπη: Το σφάλμα που έκανε ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας και το «ένοχο μυστικό»

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη: «Αντί να τρέξουν να βοηθήσουν, πλαστογράφησαν για να μη μπλέξουν»

Ο Νίκος Τσουρίδης, πρώην εκπαιδευτής μηχανοδηγών, εξήγησε στο «Τούνελ» πως όταν τηρούνται οι όροι ασφαλείας που προβλέπονται από τον κανονισμό τότε η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών είναι ασφαλής.

Το «ένοχο μυστικό»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σφάλμα στο οποίο, κατά τη γνώμη του, υπέπεσε ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας, Γιώργος Κουτσούμπας.

«Ο μηχανοδηγός ήταν φίλος μου, δυστυχώς όμως υπέπεσε σε σφάλμα. Από τη στιγμή που δεν είχε σαφείς οδηγίες από τον σταθμάρχη, δεν θα έπρεπε καν να ξεκινήσει την αμαξοστοιχία».

«Όταν άκουσα τη συνομιλία μεταξύ του συγχωρεμένου του Γιώργου και του σταθμάρχη μίλησα για ένα ένοχο μυστικό. Γιατί ενώ στην αρχή αρχίζουμε να μιλάμε υπηρεσιακά, μετά το ρίχνουμε στο φιλικό. «Βασίλη, να φύγω;». Αυτό εμένα δεν μου άρεσε. Το ερώτημά μου είναι ο μηχανοδηγός με τον Βασίλη ήταν φίλοι, γνωρίζονταν; Γιατί του έδωσε τόση απεριόριστη εμπιστοσύνη; Του έδωσε εμπιστοσύνη 1.000% και δεν μου άρεσε αυτό, είναι επιλήψιμο για εμένα», είπε ο κος Τσουρίδης στο «Τούνελ».

Αναφερόμενος στον 59χρονο σταθμάρχη είπε πως «όταν είσαι σωματικά εκεί και πνευματικά είσαι κάπου αλλού, ότι και να κάνεις νομίζεις ότι το έχεις κάνει σωστά. Εδώ τον ρώταγαν 100 φορές από που έστειλε την αμαξοστοιχία κι έλεγε από την άνοδο. Ποια άνοδο;». Αναλυτικά στα παρακάτω αποσπάσματα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed