Τέμπη – Αλέξης Κούγιας: «Πολιτικός παρενέβη για την τοποθέτηση του σταθμάρχη»

Ανέλαβε την εκπροσώπηση των οικογενειών των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους από την Καλαμπάκα – «Δεν είχε γνώσεις, δεν είχε εμπειρία» – «Υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένο πρόσωπο» – «Όσοι θάνατοι υπάρχουν, θα υπάρχουν τόσες ποινές»

Την οικογένεια από την Καλαμπάκα που έχασε 3 παιδιά στην τραγωδία των Τεμπών εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας, καθώς και εννέα ακόμα οικογένειες θυμάτων και τραυματιών.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε γιατί δεν θέλουν να βγουν δημόσια, ενώ θέλουν να χτίσουν μια εκκλησία για τα κορίτσια τους.

Όπως είπε ο Κούγιας, οι νομικοί εκπρόσωποι των οικογενειών θα λάβουν το αντίγραφο της δικογραφίας, μετά την απολογία του βασικού κατηγορούμενου, του σταθμάρχη της Λάρισας, το μεσημέρι του Σαββάτου. «Ο αριθμός των κατηγορουμένων θα διερευνηθεί» εκτιμά ο Αλέξης Κούγιας και εξήγησε ότι, «όσοι θάνατοι υπάρχουν, θα υπάρχουν τόσες ποινές».

Τέλος, σημείωσε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο σταθμάρχης πήρε τη θέση στη Λάρισα, λίγο προτού βγει στη σύνταξη, με «παρέμβαση από συγκεκριμένο πολιτικό». Δες αναλυτικά όσα είπε:


Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
Οι συγγενείς άλλων 6 θυμάτων, 4 θανόντων και 2 θήλεων αδελφών από την Κρήτη με σοβαρότατα εγκαύματα, επέλεξαν τον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια για την υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του ήδη κατηγορουμένου σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, αλλά και εις βάρος όλων όσων κατά τη διάρκεια της ανακρίσεως διαπιστωθεί ότι έχουν ποινικές ευθύνες, τόσο για τους θανάτους όσο και για όλες τις σωματικές βλάβες, αλλά και την ηθική βλάβη μη τραυματισμένων επιβατών που επέζησαν και δεν τραυματιστήκαν.

Όπως είναι γνωστό, ο ήδη κατηγορούμενος σταθμάρχης θα απολογηθεί το Σάββατο 4/3/2023 και αμέσως μετά ο κος Κούγιας θα εμφανιστεί είτε αυτοπροσώπως , είτε συνοδευόμενος από τους συγγενείς των θυμάτων, ώστε να δηλώσει και τυπικά την υποστήριξη της κατηγορίας υπέρ των συγγενών των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους, και υπέρ των τραυματισθέντων που επεβίωσαν.

Την ίδια ημέρα θα λάβει και αντίγραφα της ήδη σχηματισθείσης δικογραφίας, συμπεριλαμβανόμενης και της απολογίας του κατηγορουμένου, ώστε ακολούθως να επιλέξει τις επόμενες διαδικαστικές πράξεις και τα πρόσωπα, εναντίον των οποίων θα στραφούν οι εντολείς του, τόσο σε ποινικό, όσο και σε αστικό επίπεδο.

Αθήνα, 2/3/2023

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed