Σήμερα είναι η «μαύρη» επέτειος ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστιζε την ζωή πολλών ανθρώπων και έσπειρε πένθος και οργή σε μια ολόκληρη χώρα.

Η Μαρία Καρυστιανού είναι μια από τις μητέρες που «βγήκε μπροστά» δημιουργώντας έναν σύλλογο συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος ενώ μαζεύει υπογραφές για την άρση της βουλευτικής ασυλίας ώστε να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι της τραγωδίας αυτής.

Η κα. Καρυστιανού είναι όμως και η τραγική φιγούρα που μιλά στα ντοκιμαντέρ για την απώλεια και τον χαμό της κόρης της που δεν είχε κλείσει καν ακόμα τα 20 της χρόνια. Η ίδια μίλησε στο αποκλειστικό ντοκιμαντέρ του Mega #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ αλλά και σε ένα αντίστοιχο του CNN Ελλάδας και εξομολογήθηκε το πως εκείνη βιώνει το πένθος.

Αναφορικά με την ημέρα του συμβάντος είπε: «Πήγα στο νοσοκομείο με την ελπίδα ότι είχε γίνει κάποιο λάθος αν και ήξερα την λίστα των νεκρών» και συνέχισε λέγοντας «Μεγάλη Παρασκευή συνειδητοποίησα την απώλεια της κόρης μου, ήταν μια δύσκολη μέρα. Οι γιορτές γενικά είναι δύσκολες γιατί λες μου λείπει, γιατί μου λείπει; γιατί έχει πεθάνει».

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers και φωτογραφικό υλικό βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στα Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.