
Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή βρίσκεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης. Ποια στοιχεία οδήγησαν στην έκδοση του εντάλματος σύλληψής του;
Στην Ευελπίδων με χειροπέδες οδηγήθηκε πριν από λίγο ο Δημήτρης Λιγνάδης που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν ήδη από χθες μετά τη σύλληψή του, φορώντας χειροπέδες.
Ο σκηνοθέτης, μέσω του δικηγόρου του, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί ώστε να λάβει γνώση της δικογραφίας για να αντικρούσει τις κατηγορίες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του σκηνοθέτη χθες, μετά από έρευνα των Εισαγγελέων Κώστα Σπυρόπουλου και Νίκου Στεφανάτου, αφορά δύο πράξεις βιασμού. Η πρώτη συνέβη το 2010, καταγγέλθηκε το πρωί της Παρασκευής και αφορά πράξη σε βάρος 14χρονου τότε μαθητή του. Η δεύτερη υπόθεση έχει πιο πρόσφατο χρόνο τέλεσης, πιθανόν το 2015 ή το 2016, και προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη αρχές του μήνα.
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.