Στις φυλακές Κορυδαλλού ο παίκτης ριάλιτι που μετέφερε ναρκωτικά

Προσωρινά προφυλακιστέος κρίθηκε ο παίκτης ριάλιτι, τον οποίο εντόπισαν οι Αρχές να έχει στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών

Συγκεκριμένα, ο παίκτης ριάλιτι συνελήφθη με 235 γραμμάρια απαγορευμένων ουσιών. Ο δικηγόρος του, Γιώργος Τζίκας, τόνισε στο «MEGA Καλημέρα» πως ο εντολέας του δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος του, ο παίκτης ριάλιτι οδηγούσε πολυτελές αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, διότι «δεν είχε τη σωστή κρίση ως μη επαγγελματίας διακινητής ναρκωτικών να αντιληφθεί το γεγονός ότι η διακίνηση ναρκωτικών δεν γίνεται με μία Mercedes χωρίς πινακίδες».

Ο παίκτης ριάλιτι αποδέχτηκε ότι έκανε διακίνηση απαγορευμένων ουσιών, χωρίς όμως να γνωρίζει την ποσότητα που μετέφερε, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε να μεταφέρει τις ουσίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed