Σοκάρουν οι διάλογοι Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη: «Κάθε φορά που θα χωρίζουμε θα έχουμε και μία απώλεια;»

Ο ξυλοδαρμός της Ρούλας Πισπιρίγκου από τον Μάνο Δασκαλάκη τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Σοκάρουν οι διάλογοι του ζευγαριού

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», για τα νέα στοιχεία που έχουν προκυψει στην υπόθεση του θάνάτου της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για την ουσία διαζεπάμη που βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 33χρονης, πρόκειται για υπόθετο που είχε δοθεί στο παιδί ώστε να το χρησιμοποιήσει, σε περίπτωση νέας κρίσης», διευκρίνισε.

Οι σοκαριστικοί διάλογοι μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη
«Κάθε φορά που θα χωρίζουμε θα έχουμε και μία απώλεια;», «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο», «Φέρε τον μπαμπά σου να δεις πως θα τον πάνε μέσα», «Θα πάρω το παίδι μη μας ξαναενοχλήσεις», φέρεται να έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όσο αφορά στα μηνύματα που αντάλλασσε το ζεύγος Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως, «είναι κάτι πρωτόγνωρο να βγαίνουν στη δημοσιότητα συνομιλίες προσωπικού χαρακτήρα. Εκφράζονται σκέψεις, συναισθήματα, έχουμε παραβιάσεις όσο αφορά στα προσωπικά δεδομένα, και τα οποία δεν έχουν σχέση με την υπόθεση. Σε σχέση με την κατηγορία, πέρα από το γεγονός ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε ένταση, γίνεται αναφορά στο «πανάκι« που η ίδια η μητέρα έδωσε στις Αρχές αφού ανακάλυψε ότι η Ίριδα ήταν νεκρή. Το ζήτησε πίσω, όπως μου έχει πει, ήταν ως μία ανάμνηση του παιδιού της».

«Όσο αφορά στο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι στην κρίση αυτών που ακούν και ενημερώνονται, ωστόσο δεν συνδέεται ποινικά με την υπόθεση», συμπλήρωσε.

«Είναι προφανές ότι υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα στο ζευγάρι. Δυστυχώς υπάρχει αυτό που είπε η 33χρονη στην Ανακρίτρια για τα «σκαμπανεβάσματα». Είναι ένα στοιχείο που δείχνει τον τρόπο λειτουργίας της οικογένειας, έχει μία διάθεση γυναίκας που θέλει να προστατεύσει το σπίτι της. Βλέπουμε καταστάσεις που η ίδια δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει, όσο αφορά στα προβλήματα με τον σύζυγο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με την δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων», πρόσθεσε ο δικηγόρος της 33χρονης.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed