Σοκάρει η καταγγελία της Νένας Χρονοπούλου: 11χρονο ΑΜΕΑ ακροβατεί σε πεζούλι τρίτου ορόφου

Η ηθοποιός εκπέμπει SOS για τις αθώες ψυχές αυτών των παιδιών – Το συμβάν σε γνωστό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα

Νέες σοκαριστικές καταγγελίες φέρνει στο φως η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου για γνωστό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών στην Καλλιθέα.

Όπως αποκάλυψε αρχικά η εφημερίδα Espresso, μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση, η ηθοποιός εκπέμπει SOS για τις αθώες αυτές ψυχές, ενώ γίνεται αναφορά και σε ένα 11χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες που πριν από μερικές ημέρες ξέφυγε από την προσοχή των φροντιστών του και βρέθηκε να περπατά από τη μια άκρη του αφύλαχτου παραθύρου του κέντρου θεραπειών ως την άλλη, κινδυνεύοντας να βρεθεί στο κενό.

Κάτοικος που διαμένει στην απέναντι πολυκατοικία είδε τυχαία το παιδί να ακροβατεί πάνω στο πεζούλι και κάλεσε την Αστυνομία, καθώς και το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑΜΕΑ-4ΑΜΕΑ, με συνέπεια να συλληφθούν η υπεύθυνη του κέντρου Ζ.Λ. και τρεις εργαζόμενοι. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, όμως η σκέψη και μόνο τι μπορούσε να του έχει συμβεί προκαλεί σίγουρα τρόμο. Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες για την συγκεκριμένη δομή, η οποία λειτουργεί χωρίς άδεια.: «Δεν ξέρουμε πόση ώρα έμεινε στο πεζούλι του τρίτου ορόφου. Το παιδάκι αυτό είναι με αυτισμό, είχε ξεφύγει από την προσοχή των θεραπευτών ενώ δεν θα έπρεπε να γίνει αυτό. Υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο κέντρο ειδικών θεραπειών και οι ειδικές θεραπείες γίνονται με έναν δάσκαλο και ένα παιδί. Οπότε πως μπορεί να σου ξεφύγει το παιδί όταν το έχεις απέναντί σου; Καταλαβαίνουμε ότι δεν γίνονται ατομικές θεραπείες, είναι κέντρο ειδικών θεραπειών που πρέπει να γίνονται ατομικές θεραπείες στα παιδιά, λειτουργεί ως Κέντρο Ημέρας και αυτά θέλουν άδεια. Άλλο έχει ανοίξει η κοπέλα και άλλο πράγμα κάνει. Τους φεύγουν παιδιά από την προσοχή τους και τους μαζεύει η αστυνομία». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed