Σεπόλια: Η φρικαλέα και μεθοδική δράση του προαγωγού Ηλία Μίχου

Για πρώτη φορά το LIVE NEWS φέρνει στο φως μηνύματα που αποδεικνύουν πως ο Ηλίας Μίχος όχι μόνο γνώριζε για τις συναντήσεις βιασμού της 12χρονης αλλά ήταν κι εκείνος που τις κανόνιζε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, έχοντας μάλιστα πολλές ώρες της ημέρας και το κινητό της 12χρονης

Μηνύματα messenger Μίχος – 12χρονης
12χρονη: Πού είσαι; (14.05)
Ηλίας: Κοιμάσαι; (17:31)
12χρονη: (Δεν απαντά)
Ηλίας: Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από το Instagram…για ραντεβού κατάλαβα. (17:35)

Επιχειρούσε να βγάλει όσα περισσότερα μπορούσε από τις συναντήσεις της μικρής, ζητώντας ενίοτε 60 και 70 ευρώ από τους παιδοβιαστές.

«Κάποιοι λέγανε «όχι, είναι πολλά» και λέγανε «πενήντα». Ο Μίχος ζητούσε εξήντα, κάποιες φορές και εβδομήντα και εκείνοι απαντούσαν “όχι, είναι πολλά, πενήντα”» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Από αυτά τα χρήματα η μικρούλα κρατούσε μόλις 10 εύρω και αυτό μόνο όταν καθάριζε και το μαγαζί του Μίχου μετά τους βιασμούς.

Δεν κρατούσα ποτέ χρήματα, τα έπαιρνε όλα ο Μίχος. Μόνο όταν δούλευα μου έδινε τα δέκα ευρώ που καθάριζα» προσθέτει η ανήλικη.

Με δεύτερο κινητό προτού γνωρίσει τον Μίχο
Τα ραντεβού κλείνονταν με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μέσω Blindchat, Viber ακόμα και τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Μίχος είχε αγοράσει στη μικρή μέχρι και I-phone με την μητέρα της να ισχυρίζεται πως ούτε τότε τον υποψιάστηκε.

«Την συσκευή «I-phone» την είχε κάνει δώρο ο Μίχος στην κόρη μου για τα γενέθλια της φέτος τον Αύγουστο πριν φύγει για τις διακοπές της στην Λευκάδα. Απ’ ότι μου είχε πει η κόρη μου είναι παλιά η συσκευή μεταχειρισμένη που είχε αγοράσει ο Μίχος από Πακιστανό» δήλωσε η μητέρα της 12χρονης.

Κι ενώ το I-phone το απέκτησε μόλις τον περασμένο Αύγουστο, η 12χρονη κυκλοφορούσε με δύο κινητά από τα Χριστούγεννα του 2021!!! Απολύτως φυσιολογικό σύμφωνα με την 37χρονη να έχει η κόρη της από την πέμπτη δημοτικού δύο συσκευές.

«Από τα Χριστούγεννα του 2021 η κόρη μου πήρε μόνη της και δεύτερη κάρτα. Μαζί μιλούσαμε στο πρώτο κινητό της. Τον δεύτερο αριθμό, όπως μου είπε, τον είχε πάρει για μιλάει με την θεία της στη Λευκάδα μέσω what’s up» συμπληρώνει η μητέρα.

Τα ραντεβού και το σημείο συνάντησης
Όπως όλα δείχνουν, ο Ηλίας Μίχος είχε τον πλήρη έλεγχο πάνω στην μικρή. Της υπαγόρευε τι να κάνει και εκείνη το εκτελούσε.

«Μου είχε δείξει ο Μίχος το σημείο και ότι εκεί θα τους πήγαινα. Εγώ τους καθοδηγούσα για το πού θα πάμε» περιγράφει η ανήλικη.

Στα περισσότερα ραντεβού την πήγαινε ο ίδιος, όμως κάποιες φορές άφηνε μόνο το 12χρονο κορίτσι να πηγαίνει με τα πόδια στα ραντεβού με τους άγνωστους άντρες.

«Καμιά φορά πήγαινα μόνη μου στα ραντεβού όταν δεν μπορούσε ο ίδιος να με πάει. Όμως, δεν υπήρχε ραντεβού που να μην γνώριζε ο Μίχος» αναφέρει η 12χρονη.

Μηνύματα messenger Μίχος – 12χρονης
Ηλίας: Φεύγω σε δουλειά. Αύριο τα λέμε για δουλειά
12χρονη: Καλά.
Ηλίας: Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά…

Είχε τον έλεγχο των πάντων. Την είχε δασκαλέψει μέχρι και να του βρει το IBAN της μητέρας της για να βάζει εκεί τα μικροποσά που κέρδιζε από τις γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης.

«Η μητέρα μου είχε ένα βιβλιαράκι κι έλεγε απ’ έξω το όνομα της Τράπεζας. Ο Μίχος μου είχε πει ότι εκεί θα υπάρχει το IBAN που ξεκινάει από GR και μετά είχε πολλούς αριθμούς» λέει η 12χρονη.

«Ψάρευε» πελάτες και από τον κύκλο της
Η επιμονή του και το κυνήγι του πελάτη αποκαλύπτεται και από το γεγονός πως ο Μίχος δεν δίστασε να ψαρέψει πελάτες μέχρι και από το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής χωρίς καμιά ντροπή ή άγχος να αποκαλυφθεί η φρικαλέα δράση του.

«Επειδή ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός ο άνθρωπος έδινε σε μένα και τον αδελφό μου ένα χαρτζιλίκι όταν πηγαίναμε στην δουλειά της θείας μου, τον προσέγγισε. Του έστειλε μήνυμα προσποιούμενος εμένα να κανονίσουμε συνάντηση για να λάβει την απάντηση “τι είναι αυτά που κάνεις, να προσέχεις”» αναφέρει το ανήλικο θύμα.

Το εν λόγω άτομο βοηθούσε οικονομικά την οικογένεια και ήδη έχει ενημερώσει τις αρχές για τα μηνύματα που έλαβε από τον Μίχο προσποιούμενος την 12χρονη.


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed