Ρόδος: Να μην κατηγορηθεί για βιασμό προτείνει η εισαγγελέας για τον πρώην παίκτη ριάλιτι – Όλες οι εξελίξεις

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ρόδου εισηγήθηκε για το μοντέλο και πρώην παίκτη ριάλιτι να μην κατηγορηθεί για βιασμό και να γίνει άρση των περιοριστικών όρων

Να μην κατηγορηθεί για βιασμό ο γνωστός παίκτης ριάλιτι και μοντέλο εισηγήθηκε η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Τον περασμένο Μάιο μια 21χρονη είχε καταγγείλει για βιασμό το 30χρονου μοντέλο και πρώην παίκτη ριάλιτι συγκατοίκησης, και τώρα η εισαγγελέας προτείνει, να καταργηθεί η ισχύς της υπ’ αριθμ. 42/22 Διάταξης της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Ρόδου που είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθούν στον κατηγορούμενο στον παίκτη ριάλιτι και μοντέλο οι ακόλουθοι περιοριστικοί όροι:

α) Της άπαξ εμφάνισής του στο πρώτο πενθήμερο εκάστου μηνός στο Α.Τ. του τόπου διαμονής του και

β) της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και να διαταχθεί η απόδοση της καταβληθείσας χρηματικής εγγύησης.

Στην πολυσέλιδη πρότασή της η Εισαγγελέας έκρινε ότι επρόκειτο για μία κακή ερωτική συνεύρεση, που μπορεί να είναι μία οδυνηρή εμπειρία για ένα νέο κορίτσι με ευαίσθητη ψυχοσύνθεση, όταν μάλιστα η συμπεριφορά και της ιδίας που την οδήγησε σε αυτήν, έρχεται σε σύγκρουση με τις αυστηρές καθολικές χριστιανικές πεποιθήσεις της και τα πρότυπα συμπεριφοράς που αυτή επιθυμεί να ακολουθεί.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed