Η πρώτη ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ για το Megxit

Το περιμέναμε μέρες!

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ μετά την ανακοίνωση της παραίτησής τους.

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές διαβουλεύσεις για το μέλλον του εγγονού και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως μία καινούργια οικογένεια. Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως απασχολούμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή, παραμένοντας άξια μέλη της οικογένειάς μου. Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να βασίζονται σε κρατικά κονδύλια στις καινούργιες ζωές τους. Για αυτό τον λόγο συμφωνήθηκε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος κατά την οποία θα περνούν χρόνο και στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά και υπάρχει ακόμα κάποια δουλειά να γίνει, αλλά ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν τις επόμενες ημέρες».

YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet