Προκλητική και αμετανόητη η Έφη Κακαράντζουλα: «Εσύ ξέρεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

Η κατηγορούμενη στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου απαντάει

Στο δικαστήριο συναντήθηκαν εχθές για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η δράστις Εφη Κακαράντζουλα μιας και η ίδια ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στην δικαστική αίθουσα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατηγορούμενη απευθύνθηκε στην Ιωάννα μέσα στον χώρο του δικαστηρίου λέγοντας της: «Ξέρω ότι αυτό που έχει συμβεί, δεν γίνεται αποδεκτό. Όμως εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα από τον καθένα γιατί σου έριξα το βιτριόλι. Διαβεβαιώνω ότι στην απολογία μου θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις για το γιατί προχώρησα σε αυτή την πράξη».

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τελειώνοντας τη συγκλονιστική κατάθεσή της με λεπτομέρειες που άφησε παρόντες συγκινήμενους, είπε χαρακτηριστικά: “Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε επιτύχει το σκοπό της”.

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της Εφης Κακαράντζουλα, ζήτησε να κάνει δήλωση η κατηγορούμενη, με τον αδελφό του θύματος να εξοργίζεται και να φωνάζει. Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, καθώς κατέθετε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το πώς βίωσε την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη και περιγράφοντας τον Γολγοθά που ανεβαίνει, γύρισε προς την πλευρά της κατηγορουμένης και της είπε: “Εσύ τι κοιτάς έτσι;”. Και συνέχισε απευθυνόμενη προς το δικαστήριο: “Ετσι με κοίταξε όταν μου επιτέθηκε. Όπως με κοιτάζει τώρα”. Στα λόγια αυτά η Κακαράντζουλα αντέδρασε ψιθυρίζοντας κάτι, που δεν μπόρεσαν να ακούσουν όσοι παρακολουθούν τη δίκη, το άκουσαν όμως οι συγγενείς της Ιωάννας.

Εκείνη τη στιγμή ξέσπασαν η μητέρα και ο αδελφός του θύματος και άρχισαν να φωνάζουν: “Τολμάς να μιλάς τέρας; Είσαι φίδι. Σκύλα, απόβρασμα, μας κατέστρεψες τη ζωή”, καθώς δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον θυμό τους για την αδιαφορία που επιδεικνύει η κατηγορούμενη μπροστά στο δράμα της Ιωάννας. Μάλιστα, ο αδελφός και η μητέρα έκαναν κίνηση να πλησιάσουν την κατηγορούμενη, όμως περενέβησαν οι αστυνομικοί. Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθησε στη θέση της και συνεχίστηκε η κατάθεση.

 

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed