Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα

Η επίσημη ανακοίνωση που εξηγεί την απόφαση που πάρθηκε λόγω συγκεκριμένων προβλημάτων

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εγκαταλείπουν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και αποφάσισαν να το ανακοινώσουν μέσω Instagram.

«Ύστερα από μήνες προβληματισμού και συζητήσεων, επιλέξαμε να κάνουμε μία μετάβαση φέτος. Σκοπεύουμε να αποποιηθούμε από τον ρόλο των “ανώτερων” μελών της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να αποκτήσουμε την οικονομική μας ανεξαρτησία, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως της Αυτού Μεγαλειότητά της, τη Βασίλισσα. Σχεδιάζουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμάμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις παραδόσεις μας».

Άλλωστε, τον τελευταίο χρόνο ήταν γνωστό πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω της πίεσης των ΜΜΕ, που σχετιζόταν με τα καθήκοντά τους.

ilapothecary: Το brand που αγαπάει η Meghan Markle

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed