Πέτρος Κωστόπουλος: Οριστικό «λουκέτο» στο μαγαζί του στο Κολωνάκι

Ο χώρος, το μενού και οι ιδέες δεν έπεισαν τον κόσμο

Λιγότερο από ένα χρόνο άντεξε το deli «σαντουιτσάδικο» που άνοιξε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Κολωνάκι, στην οδό Καψάλη, δίπλα ακριβώς από το χώρο όπου βρισκόταν το πρώτο Beautyworks της Τζένης Μπαλατσινού πριν από μια δεκαετία σχεδόν. Σύμπτωση; Ναι, αλλά πολύ εντυπωσιακή!

Το Street Deli άνοιξε τις πόρτες κάπου στο τέλος Μαρτίου του 2018 και από τον Ιανουάριο του 2019 παραμένει κλειστό. Στην αρχή δεν υπήρχαν ακριβείς πληροφορίες αν πρόκειται για οριστικό «λουκέτο» ή για μια προσωρινή απόφαση. Τελικά, ο χρόνος έδειξε πως η απόφαση να κλείσει για πάντα τις πύλες του ήταν οριστική.

Ο λόγος δεν έχει κάτι «κρυφό» ούτε παρασκηνιακό. Το μαγαζί δεν τράβηξε το κοινό του κέντρου να αλλάξει συνήθειες και να το αγαπήσει τόσο για να διαρκέσει στο χρόνο. Τα αμερικάνικης καταγωγής μενού είχε καλές «στιγμές» αλλά δεν ήταν αρκετές για να γεμίσουν τον all day χώρο του Πέτρου Κωστόπουλου παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία (και ικανότητα) στην κουζίνα.

Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να ήταν η «βιτρίνα» του Street Deli αλλά δεν ήταν μόνος του σε αυτή την επιχειρηματική κίνηση.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.