Πέτρος Φιλιππίδης: Εμφανίστηκε στο Δικαστήριο χωρίς χειροπέδες

Για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης του, ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίσθηκε στα δικαστήρια χωρίς χειροπέδες, καθώς η διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, ανοίγει και πάλι σήμερα η «αυλαία» του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για μία πράξη βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ισάριθμων συναδέλφων του ηθοποιών.

Η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση ήταν η πρώτη κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν θα εμφανίστηκε με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών, στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπως συνέβαινε τους προηγούμενους μήνες που ήταν προσωρινά κρατούμενος, αλλά θα προσέλθει ελεύθερος.

Η διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, οι οποίοι έχουν προταθεί από τις καταγγέλλουσες ,προς ενίσχυση του περιεχομένου όσων έχουν επωνύμως αποκαλύψει στις δικαστικές αρχές.

Σήμερα στο δικαστήριο κατέθεσε ένας φίλος της πρώτης καταγγέλουσας ότι είχε δέχθηκε επίθεση από το Πέτρο Φιλιππίδη δύο φορές, τον Ιούνιο του 2007 και τον Σεπτέμβριο του 2007. Οι ερωτήσεις από την έδρα του δικαστήριο ήταν πάρα πολλές, καθώς η καταγγέλλουσα είχε μιλήσει μόνο για την πράξη του Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, με βάση τον προγραμματισμό του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έχει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας συνεδρίαση σε καθημερινή βάση. Αμέσως μετά η δίκη θα διακοπεί, λόγω  θερινών διακοπών, και θα επανέλθει με καταθέσεις μαρτύρων την πρώτη κιόλας μέρα του Σεπτεμβρίου με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed