Πάτρα: Το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα & Ίριδα: Εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης, αναφορικά με τις συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά και το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

«Ένας ασφυκτικός θάνατος έχει δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο έχουμε την απώλεια των αισθήσεων και μετά έχουμε ένα διάστημα που ο δράστης συνεχίζει τη δράση του, ασκώντας πίεση, παρά το ότι τα παιδιά δεν έχουν αντίδραση. Αυτό είναι το τραγικό στα συγκεκριμένα περιστατικά. Από τη στιγμή που μιλάμε για νήπια ή βρέφη, ένας ενήλικας μπορεί να κάμψει πολύ εύκολα τις αντιστάσεις τους», εξήγησε ο κ. Κούτσης.

«Όταν έχουμε αποστέρηση του οξυγόνου, έχουμε και μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες. Το τρίτο παιδί πριν δηλητηριαστεί με κεταμίνη, είχαμε ένα επεισόδιο που το παιδί κατέληξε τετραπληγικό. Αυτό είναι συμβατό με αυτά που διαπιστώνονται για τα άλλα παιδιά», πρόσθεσε ο ίδιος.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed