Πάτρα: Μήνυση Κούγια για διαρροή των καταθέσεων στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο γνωστός ποινικολόγος κάνει λόγο για τηλεδίκες και τηλεδικαστήρια που «έχουν καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας της κατηγορουμένης»

Για παράνομες διαρροές του περιεχομένου των καταθέσεων των ιατροδικαστών Καρακούκη, Καλογρηά, Τσάκωνα και Τσιόλα στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα κάνει λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του, επισημαίνεται πως ο γνωστός ποινικολόγος θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια «ώστε να διαπιστωθεί ποιος έκανε αυτή την επιλεκτική διαρροή, ειδικά στην εβδομαδιαία εφημερίδα, όπου λογικά φαίνεται ότι την έχουν κάνει οι κ.κ. Καρακούκης και Καλογρηάς».

Παράλληλα, ισχυρίζεται πως «άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά ώστε η Προϊσταμένη Αρχή της Εισαγγελίας Αθηνών να διερευνήσει πώς διαρρέουν στην υπόθεση αυτή απόρρητα έγγραφα».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τα στοιχεία που θα παραθέσει θα τεθούν υπ’ όψιν του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών «ώστε να πάψει αυτή η παρανομία, οι τηλεδίκες και τα τηλεδικαστήρια που έχουν καταρρακώσει το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης και προαναγγέλλουν την μεταχείρισή της από τη Δικαιοσύνη, ενέργειες που προσβάλλουν πρώτα απ’ όλα την Ανακρίτρια κα Τζωρτζάτου, τον αρμόδιο Εισαγγελέα, τη μυστικότητα της ανακρίσεως και εν τέλει τη Δικαιοσύνη».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed